Ny liste: Han får mere i løn end Zlatan i Paris

En argentinsk stjerne er bedst lønnet i Paris Saint-Germain, men der er stadig langt op til verdens bedst betalte fodboldspiller - Lionel Messi

Zlatan Ibrahimovic er kun næstbedst lønnede i Paris Saint-Germain. Angel Di Maria tjener 7,5 mio. kr. mere end ham. Zlatan menes at få 172,5 mio. kr. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er kun næstbedst lønnede i Paris Saint-Germain. Angel Di Maria tjener 7,5 mio. kr. mere end ham. Zlatan menes at få 172,5 mio. kr. (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic er stjernen i Paris Saint-Germain. Men han er ikke den stjerne, der hæver mest i løn i klubben.

Zlatan Ibrahimovic, der har kontraktudløb om små to måneder, bliver nemlig distanceret af den argentinske landsholdsspiller Angel Di Maria.

Det er France Football, der offentliggør den nye liste over, hvem der tjener mest. Men France Football har ikke offentliggjort hele listen tirsdag, men blot et udvalg af flere forskellige navne.

Zlatan Ibrahimovic tjente sidste år 172,5 mio. kr. i Paris. Han blev overgået af Angel Di Maria, der 'kun' tjente 7,5 mio. kr. mere end den svenske verdensstjerne.

Nicklas Bendtners ansigt har Barcelona-fan lovet at få tatoveret bag i, hvis det utænkelige skulle ske i Champions League (Foto: All Over Press) Spansk fodbold Real sender Barca-fan i Bendtner-problemer

Zlatan står lige nu i en gunstig position, fordi han er fri på markedet om to måneder. Så er han gratis for en ny arbejdsgiver, og dermed kan han score et gigantisk sign-on-beløb udover den gigantiske løn, han kan se frem til.

Den løn Zlatan og Di Maria tjener i Paris er slet ikke nok til at bringe dem i topfeltet blandt de bedst betalte stjernespillere på fodboldscenen.

Lionel Messi, der fem gange har modtaget Ballon d'Or, er verdens bedste betalte fodboldspiller.

Fransk fodbold Træner fortryder: Undskyld Zlatan!

1. Lionel Messi , Barcelona- årsløn 555 mio. kr.

Den lille boldkunstner passerede i 2015 den magiske grænse på en halv milliard kroner i indtjening. Med en årsløn på 74 mio. euro inklusive sponsoraftaler, bonus og lønnen er der ingen, som kan måle sig med Barcelona-kreatøren.

Lionel Messi forlængede sin kontrakt med Barcelona tilbage i 2014. Han har en aftale med klubben frem til 2018.

2. Christiano Ronaldo, Real Madrid - årsløn 505 mio. kr.

Den portugisiske stjernespiller nåede også forbi den halve milliard kroner i indtjening i 2015. Den 31-årige målkonge er lige nu i færd med at opbygge et stort forretningsimperium med parfume, tøj og sko samt hoteldrift.

Han har været rygtet væk fra Real Madrid, men klubben har sikret sig en gigantiske frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner. Så det er tvivlsomt, om Ronaldo skal nogen som helst steder her til sommer. Han forlængede for et par år siden sin kontrakt, så den udløber i 2018.

3. Neymar, Barcelona - årsløn 326 mio. kr.

Han er stadig et pænt stykke efter de to giganter, men den brasilianske tryllekunstner holder sig ikke tilbage. Han har en kontrakt, hvor han får udbetalt mange bonusser i forhold til spillede kampe, kvalifikation til Champions League og i tilfælde, hvis han vinder Ballon d'Or.

16 kommentarer
Vis kommentarer