Ny vanvittig milepæl: Her banker Ronaldo alle sine rivaler

Det er kun på fodboldbanen, at Real Madrid-stjernen slår alle rekorder

Fantastiske Cristiano Ronaldo slår rekord på rekord.

Efter 3 gange hattrick i Champions League har han på Instagram som den første sportsudøver passeret 100 millioner følgere.

Det er adressen cristiano, der har været rødglødende siden rReal Madrids opgør mod bysbørnene fra Atletico Madrid.

Også Twitter har samme farve. Her har den portugisiske superstjerne over 50 miillioner følgere, mens der er 120,879,111 personer, der synes godt om Ronaldos officielle Facebook-side.

Så der er kommet omkring 19 millioner nye følgere på Instagram siden tirsdag aften, men de får så også noget for at vise deres interesse, for Cristiano Ronaldo er flittig til at opdatere, så følgerne bliver via diverse sociale medier inviteret indenfor i en del af hans liv.

De kan komme med, når han skal have nyt tøj, som han naturligvis bliver betalt for at iføre sig. Og så er han er uden tvivl verdens pt. mest iøjnefaldende blikfang.

Mens fodboldkyndige kan diskutere og diskutere, hvem der er bedst af Ronaldo eller Lionel Messi, er brugerne ikke i tvivl.

Lionel Messi, der er nummer to på kontoen over popularitet gennem de sociale medier, kan i følge amerikanske Forbes diske op med i alt 70,8 millioner følgere.

Den lille argentiner har netop passeret holdkammeraten fra FC Barcelona, Neymar, der - ligesom han agerer på banen - nyder godt af at være en farverig skikkelse i online-universet.

Som den eneste 'ikke-fodboldspiller' på Top 10-listen er den amerikanske basketstjerne, LeBron James, men han er langt efter fodboldspillerne, da han indtager 10. pladsen.

Det går ham lidt bedre på indtjeningslisten, som Cristiano Ronaldo også topper, efter at bokseren Floyd Mayweather er stoppet.

Le Bron James tjente sidste år lidt over 500 millioner kroner, mens Real Madrid-spilleren tjente 575 millioner kroner. Det var 43 millioner kroner mere end Lionel Messi.

Forvirring er total om Ronaldos mange mål

Uhyggelige Ronaldo: Udsletter rivaler i magtdemonstration

Her slår han 46 år gammel rekord: Nu er Ronaldo historiens største