Officielt: Martin Hansen skifter til FC Basel

Målmanden Martin Hansen har sat sin underskrift på en to-årig aftale med den schweiziske klub Basel

Martin Hansen skifter klub. Foto. All Over Press.
Martin Hansen skifter klub. Foto. All Over Press.

Den danske målmand Martin Hansen har været godt rundt i Europa i løbet af sin karriere, og nu venter der et nyt eventyr for keeperen, der i de kommende sæsoner skal tørne ud for den schweiziske topklub FC Basel.

Det melder klubben selv på dens officielle hjemmeside.

Her kan de fortælle, at det drejer sig om en to-årig kontrakt for den 28-årige målmand, der tilbragte en god portion tid af sine ungdomsår i den engelske storklub Liverpool, hvorefter han både har spillet for Viborg og FC Nordsjælland i den danske Superliga.

Efterfølgende har han prøvet sig af i tyske Ingolstadt, hvorfra han også har været udlejet til den hollandske Æresdivisionsklub SC Hereenveen.

FC Basel kan desuden melde, at Martin Hansen kommer til at spille i trøjenummer 35.

Martin Hansens nye klub har vundet 20 schweiziske mesterskaber, men måtte i sidste sæson nøjes med andenpladsen efter Young Boys.

Premier League Nu er Liverpool klar til at smide halv milliard for ny målmand

Zidane og Ronaldo krammer efter en Champions League triumf. Foto: Manu Fernandez/AP. Italiensk fodbold Medie: Zidane tager med Ronaldo til Juventus

Daley Blind, der her forsøger at bestige holdkammeraten Romelu Lukaku, er på vej tilbage Ajax Amsterdam, hvor han spillede ungdomsfodbold fra 1998-2008 og professionelt fra 2008-2014. Foto: Nick Potts/AP Intl. fodbold Nu er det officielt: United-stjerne skifter til danskerklub

0 kommentarer
Vis kommentarer