Optimisme i Milan: Zlatan kommer

Den italienske storklub tror på, at den bliver enig med Zlatan Ibrahimovic om en aftale. Den 38-årige svensker vil kunne skifte transferfrit til klubben, som han i 2011/12 gjorde til mester

Milan synes at blive de næste af efterhånden mange klubdestinationer for Zlatan. 'Hjem' til Malmø vender han i hvert fald ikke - svenskeren har købt sig ind hos rivaliserende Hammarby, og hans nyligt opførte statue bliver mere eller mindre hver dag forsøgt fjernet eller ødelagt.n Video: Discovery Networks Danmark.

I Milan er der ikke meget at glæde sig over for tiden, men måske de hårdtprøvede Milan-fans får sig en forsinket julegave, der igen kan få smilet frem.

Ifølge det italienske nyhedsbureau ANSA er der i ’Casa Milan’ en tro på, at Zlatan Ibrahimovic til januar vender hjem til klubben.

Nyhedsbureauet henviser til kilder i klubbens sportslige afdeling, der fortæller, at den 38-åriger svensker skulle være parat til at acceptere Milans kontraktudspil.

Længe virkede det ellers til, at forhandlingerne var brudt sammen, men nu er igen optimisme i det norditalienske. I hvert fald på Zlatan-fronten.

På banen har storklubben massive problemer. Det erklærede mål før sæsonen var at komme tilbage i Champions League, men lige nu er klubben 14 point fra en Champions League-plads og har bare scoret 16 mål i 17 kampe denne sæson.

I weekenden gik det helt galt, og midterholdet Milan tabte 0-5 til Atalanta.

Zlatan Ibrahimovic har senest været i LA Galaxy. Hans aftale med den amerikanske klub udløber med udgangen af året, og han kan derfor skifte transferfrit til Milan.

Den svenske storspiller var i Milan tilbage i 2010-12 og var med 28 scoringer med til at sikre klubben mesterskabet i sæsonen 2011/12. Siden er det ikke blevet til Serie A-titler for Milan.

Jérôme Boateng har været med til at fejre de helt store triumfer med det tyske landshold, men er siden røget ud i kulden. Foto: Andreas Gebert/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Bayern-stjerne anklaget for vold mod ekskæreste

Dina Thorslund har ikke noget at brokke sig over, mener Nisse Sauerland. Claus Bonnerup Boksning Uforstående Sauerland: - Dina har intet at klage over

Jeg er meget underholdende og vild i min boksestil. Jeg bokser med alt, hvad jeg har. Det stammer helt sikkert fra min opvækst. Det har gjort mig til den, jeg er, siger Ditlev Rossing. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Palle-bokserens vilde fortid: Blev smidt på gaden som 15-årig

Emiliano Marcondes blev ikke nogen ubetinget succes i Midtjylland, men måske vender Brentford-spilleren alligevel tilbage til guldkampen. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Sådan skal FC Midtjylland handle

53 kommentarer
Vis kommentarer