Prisen stiger igen: Så dyrt bliver det at se topfodbold

Det kommer til at koste 840 kr. mere om året, hvis du fortsat vil se Premier League, Champions League, La Liga, Serie A, Ligue 1 og Superligaen på Viaplay

Hvis du vil se Wayne Rooney og Mesut Özil fremover på Viaplay, kommer det til at koste 299 kr. om måneden. Der er tale om en stigning på 70 kr. pr. måned på at se sport. (Foto: AP)
Hvis du vil se Wayne Rooney og Mesut Özil fremover på Viaplay, kommer det til at koste 299 kr. om måneden. Der er tale om en stigning på 70 kr. pr. måned på at se sport. (Foto: AP)

Kunderne kommer til at betale prisen for, at TV 3 Sport har sikret sig dyre rettigheder til Premier League, Champions League, Ligue 1, La Liga, Serie A og Superligaen.

Rettighederne til specielt Premier League stiger voldsomt fra den kommende sæson. Men allerede 10. februar kommer Viaplay-kunder med kærlighed for fodbold til at mærke de store prisstigninger.

Se også: Premier League koster norsk TV2 milliard-beløb

Hvis man vil fortsætte med at se topsport fra de største ligaer ude i Europa - Premier League, Champions League, Ligue 1, La Liga og Serie A - så skal man fremover betale 299 kr. om måneden i stedet for de 229 kr., som man hidtil har betalt for sit Viaplay-abonnement.

Den årlige pris for Viaplay stiger fra 2748 kr. til 3588 kr. om året. Det er altså en stigning på 840 kr. om året, som de sportsglade seere skal hoste op med.

- Vi har aldrig haft så mange sportstilbud på Viaplay som tilfældet vil være i 2016, siger Jessica Sjöberg, der er kommunikationschef hos Viaplay.

Om baggrunden for den store stigning, forklarer hun:

- Det er blevet væsentligt dyrere at købe sportsrettighederne. Derfor stiger prisen for kunderne, fastslår hun.

Sportspakken på Viaplay skifter også navn fra Viaplay Sport til Viaplay Total, hvor man også kan se alle film.

Se også: Viasat sælger ud af tv-guldet

Man kan dog også fremover købe en Viaplay Sportspakke, som kommer til at koste 269 kr. om måneden. Men så får du ikke muligheden for at se alle film på Viaplay.

På Viaplay kan du i år også se amerikansk fodbold fra NFL, VM i ishockey, alle kampe fra NHL. Ryder Cup i golf, Europeantour, Formel 1, Champions League i håndbold samt Wimbledon og WTA touren.

77 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere