Rapfodet Bendtner dummer sig igen på Instagram

Danskeren var hurtigst på 10 meter sprint og løb alle Rosenborg-kammeraterne i smadder – men han skulle nok ikke lige have fejret triumfen på Instagram…

Lige da Bendtner var rykket til Rosenborg, viste optagelser, at han var flad af grin over holdets sejrssang (Video: Rosenborg BK)

Han har fået norske presseprygl for at bevæge sig for lidt og score for få mål. Alt for få mål!

Nicklas Bendtner har været den normale rutine igennem som stjernen, der dumper ned i en lille liga, bliver feteret og fejret fra start – og så melder hverdagen sig. Den, der måles på måltavler og i alskens fodbold-statistikker.

Det sagde Bendtner for ti år siden: Interviewet han (ikke) fortryder

En uges tiltrængt ferie med kæresten i azurblåt hav og med solgaranti har åbenbart gjort danskeren godt, for da spillerne i denne uge vendte tilbage til Rosenborg og det daglige slid, løb Nicklas Bendtner alle de andre fuldstændig i smadder.

I hvert fald på distancen 10 meter sprint.

Tårnby-drengen blev klokket for 1,53 i sine to sidste forsøg som hurtigste mand af alle, og det var den tidligere bomber så stolt af, at han efterfølgende postede sin triumf på Instagram.

Men også i den disciplin viste Nicklas Bendtner en vis speed: Indslaget blev relativt hurtigt fjernet, for det var ikke liiiige det, Rosenborg-lederne mener med, at foreningen i Trondheim er en åben klub.

På billedet kunne man nemlig også se andre spilleres knap så prangende præstationer på den ultra-korte distance, og det kan godt være, at mange træninger er åbne for presse og norske godtfolk – men det er dog forholdsvis uhørt, at nogen direkte planker interne test-resultater og offentliggør dem på de sociale medier.

Det er den lokale Adresseavisen, der fortæller historien og har talt med Rosbenborgs fysiske træner Christian Thorbjørnsen.

- Vi skal være en åben klub, men vi havde ikke tænkt os at publicere alt, vi måler på vore spillere, siger lederen, der også varsler konsekvens – selv om danskeren hurtigt slettede indslaget fra sin Instagram-profil.

De kendtes katastrofe-investeringer

- Nu er det sket, og vi må tage den internt, hvordan vi følger op på det, siger Christian Thorbjørnsen til avisen.

Nicklas Bendtner havde næppe heller gjort det i Arsenal, Juventus eller Wolfsburg – om end man selvfølgelig aldrig skal sige aldrig: I Tyskland ville han i hvert fald gerne demonstrere, at han havde styr over sin Mercedes – i VW-staden…

Se billederne her: Bendtner på våd badeferie med kæresten

'Bendtner bænkes ikke - endnu'

Bendtner får massiv kritik: Nu kommer de ham til undsætning

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller