Rasende Zlatan efter fiasko-nederlag råbte og slog

Los Angeles Galaxy og Zlatan Ibrahimovic havde kurs mod slutspillet i den amerikanske Major League, men holdet tabte 2-3 til Houston Dynamo efter en 2-0 føring. Efter kampen ville Zlatan Ibrahimovic ikke sætte ord på skuffelsen, men viste sin frustration

Zlatan Ibrahimovic var utroligt skuffet efter Los Angeles Galaxys nederlag i weekenden. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic var utroligt skuffet efter Los Angeles Galaxys nederlag i weekenden. Foto: AP

Stor jubel og snublende tæt på slutspillet i Major League. Så strålende så det ud for den amerikanske fodboldklub Los Angeles Galaxy. Klubben var foran 2-0 mod Houston Dynamo søndag i første halveg, men herefter gik kampen fra succes til fiasko for Zlatan og co..

I løbet af anden halvleg scorede Houston Dynamo nemlig tre gange på 22 minutter, og så var der gravkammerstemning hos klubben fra Los Angeles. Nederlaget på 2-3 til Los Angeles betyder, at klubben misser slutspillet i Major League.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ifølge flere amerikanske journalister spillede Zlatan Ibrahimovic en dårlig kamp mod Houston Dynamo. Foto: AP
Ifølge flere amerikanske journalister spillede Zlatan Ibrahimovic en dårlig kamp mod Houston Dynamo. Foto: AP
 

Den store skuffelse blev for meget for holdets store stjerne Zlatan Ibrahimovic, der ifølge Expressen nægtede at udtale sig til medierne i ren skuffelse.

Journalist Amelia Lopez skriver på sin Twitter-profil, at Zlatan Ibrahimovic var noget frustreret efter kampen. Her slog han blandt andet til vandflasker og råbte.

- Jeg tror, ​​han er så forfærdeligt skuffet, at han ikke vil tale med os journalister. Galaxy savner playoffs, og Zlatan spillede en dårlig kamp. Han er næppe i godt humør, sagde den amerikanske journalist Josh Guesman ifølge Expressen.

Sviner pris til: Fornærmet Zlatan får hurtigt svar  

Kan Zlatan være på vej væk?
På det seneste har der også været en række spekulationer om den svenske stjernes fremtid i Galaxy. Her har blandt andet Real Madrid, AC Milan og Manchester United været nævnt som ny arbejdsgiver til svenskeren.

Det kan ifølge Guesman også være grund til, at han ikke gad snakke med medierne efter søndagens nederlag.

Med nederlaget ender Los Angeles Galaxy på en syvendeplads i grundspillet i Western Conference, et point efter Real Salt Lake på sjettepladsen. Med sejren kravlede Houston Dynamo op på niendepladsen.

De seks bedste i hver conference kvalificerer sig til slutspillet.

Zlatan Ibrahimovic har i sin tid i Los Angeles scoret 22 mål i 26 kampe, og han skiftede til klubben 23. marts i år.

Desperate Real i målkrise: Nu jagter de Zlatan!