Risikerer fængsel for at synge i trusser

Irina Moroziuk fortryder muligvis, at hun sang den ukrainske nationalmelodi med synlige trusser. Sådan noget kan nemlig give fængsel i Ukraine, siger advokat

Du kan se videoen, der kan få Irina Moroziuk i fedtefadet, her. Privatoptagelse

Irina Moroziuk, der er gift med den tidligere ukrainske landsholdsspiller Mykola Moroziuk, er kendt for at være særdeles aktiv på sociale medier.

Det var hun også forleden, da hun offentliggjorde en video, hvor hun synger den ukrainske nationalmelodi foran et spejl - iført en blå top, en temmelig lavtsiddende sort nederdel og tydelige gule trusser.

Blå top og gule trusser skulle naturligvis symbolisere det ukrainske flag, men den lidt særprægede hyldest til hjemlandet kan give problemer for fodboldhustruen. Store problemer.

En del ukrainere har fundet videoen upassende, og ifølge ukrainsk lov kan man straffes for at misbruge landets symboler på en måde, som Irina Moroziuk gør i videoen.

- Ifølge artikel 338 i Ukraines straffelov kan misbrug af landets symboler straffes med bøde eller fængsel i op til seks måneder eller fængsel op til tre år, lyder det fra advokaten Yuriy Yurchenko ifølge det ukrainske medie Champion.

Så galt går det forhåbentlig ikke for Irina Moroziuk.

I hvert fald er der endnu ikke indledt en sag mod kvinden, der efterhånden har opnået større kendisstatus i Ukraine end sin mand takket være sin store aktivitet på især Instagram, hvor hun flittigt deler billeder med sine mere end 50.000 følgere. Både med og uden Mykola Moroziuk.

Artiklen fortsætter under billederne..

Husbonden Mykola har brugt det meste af karrieren i de ukrainske klubber Dynamo Kiev og Metalurh Donetsk, men skiftede inden denne sæson på en permanent aftale til tyrkiske Caykur Rizespor.

Han står noteret for 13 landskampe samt et hav af ungdomslandskampe i gult og blåt.

Strippere og poledansere vadede rundt i pengesedler, som de ikke måtte samle op. Screenshot/Privatvideo NFL Absurde scener: Strippere vader i pengesedler

Sherman Williams gør Sarah Mahfoud klar til VM-kampen 1. februar. Foto: Tariq Khan Boksning Festede med topløse piger: Blev overrasket over legende

Østrig har igennem årene haft mange fartdjævle på ski og i bil. Her er Karl Schranz på vej ned under VM i Chamonix. Foto: Alamy Stock Photo Sport og Spil OL-skandalerne vi aldrig glemmer: Dr. Blod i vildt flugtforsøg