Annonce:
Annonce:

Rivalen afslører forholdet til Bendtner: 'De prøver at skabe krig'

Matthías Vilhjálmsson er fine venner med Nicklas Bendtner, selvom norske medier og eksperter vil gøre dem til rivaler

Nicklas Bendtner og Matthías Vilhjálmsson er ifølge den islandske angriber gode venner snarere end rivaler (Foto: All Over Press)
Nicklas Bendtner og Matthías Vilhjálmsson er ifølge den islandske angriber gode venner snarere end rivaler (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold

Norske medier og eksperter har været hårde ved danske Nicklas Bendtner den seneste tid. Angriberen spiller dårligt og laver for få mål, lyder konklusionen. Og derfor vil man hellere se den islandske angriber Matthías Vilhjálmsson som frontmand for storklubben Rosenborg.

Som Ekstra Bladet tidligere fortalte, har en norsk ekspert gjort tykt grin med den tidligere danske landholdsangriber ved at påstå, at han kun er bedre til at tygge tyggegummi.

Men nu kommer angrebsrivalen til undsætning. Han er træt af mediernes forsøg på at skabe splid mellem de to angribere.

- Mange prøver at skabe krig mellem Nicklas og mig, men folk ved ikke, hvordan det er mellem os, og at vi bruger meget tid sammen, siger Matthías Vilhjálmsson til norske Dagbladet.

Drikker kaffe sammen
Ifølge islændingen er der ingen problemer mellem de to angribere, som derimod er gode venner uden for banen.

Annonce:

- Vi er vældigt gode venner. Vi drikker kaffe sammen, snakker meget sammen og er ofte sammen med hinanden på ture, siger han og bemærker, at Bendtner og klubbens anden dansker, Mike Jensen, er de to holdkammerater, han bruger mest tid sammen med.

Nicklas Bendtner blev hentet til Rosenborg og den norske liga som en stor stjerne, og Dagbladet spørger da også ivrigt ind til, hvordan den danske angriber med de mange skandaler på cv'et er som menneske.

- Nicklas er utroligt hyggelig og en af gutterne. For en mand, som har oplevet så meget, er han meget jordnær. Han er klog og har god humor, lyder den smigrende beskrivelse.

Bendtner eller Northug: Hvem er Trondheims skandalekonge?

'Alle begår fejl'
Bendtner har flere gange haft problemer med disciplinen, og det kulminerede, da han i marts 2013 blev dømt for spirituskørsel i det indre København.

Matthías Vilhjálmsson har dog ikke tralvt med at dømme danskeren for sine mindre heldige eskapader.

Annonce:

- Alle begår fejl, når de er unge. Jeg har kun gode ting at sige om ham. Han er som alle andre i omklædningsrummet, han deler sine erfaringer og har mange gode historier. Han kan godt lide at joke lidt og skabe god stemning, lyder det.

Nicklas Bendtner har scoret seks mål i den norske Eliteserie, mens Matthías Vilhjálmsson har scoret et enkelt mindre. Islændingen har dog spillet langt færre minutter end Bendtner.

Norsk ekspert borer kniven dybt i Bendtner med tyggegummi-tweet
Overtidsdrama: Bendtner og Rosenborg videre  
Rivalen scorede, men Bendtner jublede ikke – her er forklaringen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: