Ronaldinho 'skulle giftes med to kvinder': - Det er den værste løgn

Den elegante driblekonge afviser pure, at han skulle være i færd med at gifte sig med to kvinder, som det ellers er blevet fortalt i medier verden over

Ronaldinho er ikke på vej til at gifte sig. Arkivfoto: All Over
Ronaldinho er ikke på vej til at gifte sig. Arkivfoto: All Over

Du har måske læst, at Ronaldinho står over for at skulle gifte sig med ikke bare én, men to kvinder. Men det nægter han.

Men den historie har allerede spredt sig til medier verden over.

- Jeg skal ikke giftes. Det er den største løgn, siger den tidligere Barcelona-spiller til Globo Esporte.

Men historien var for længst spredt for alle vinde.

Asbjørn Sennels og Karim Zaza kan konstatere, at Luis García scorer til 1-0 i returkampen på Camp Nou. Foto: All Over Press Brøndby Asbjørn rendte ind i Ronaldinho: Det var voldsomt

Onsdag fortalte brasilianske O Dia, at den populære fodboldpensionist havde et specielt bryllup på plakaten, i og med han stod over for at gifte sig med to kvinder, Priscilla Coelho og Beatriz Souza.

Ronaldinho blev kåret til verdens bedste fodboldspiller i 2005. Foto: AP
Ronaldinho blev kåret til verdens bedste fodboldspiller i 2005. Foto: AP
 

Brylluppet skulle stå i august, og selve ceremonien skulle foregå i Rio. Fodboldstjernen mentes at have boet sammen med de to kvinder gennem længere tid, og det blev fortalt, at det var en harmonisk livsstil for dem alle.

Kvinderne skulle endda have fået omkring 13.000 om måneden hver i lommepenge, Ronaldinho skulle altid give dem den samme gave.

Den historie nægter brasilianeren dog på det kraftigste og afslører, at han bliver kimet ned i disse dage, fordi folk vil høre om det specielle arrangement.

- Hele verden ringer til mig, siger han med et smil.

FC København Ståles hemmelighed afsløret: Her er den dårlige FCK-nyhed

Christian Eriksen kan smutte, hvornår det skal være. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Eriksens babyplan: Vil blive der så længe som muligt

Bubacarr Sanneh tiljubles af Erik Sviatchenko efter den utrolige vigtige scoringen på Brøndby stadion i mandags. Sport og Spil Pris-eksplosion: Købt for halvanden million i vinter – nu koster han 50!

18 kommentarer
Vis kommentarer