Ronaldo afslører: - Han fik mig til at forlade Real Madrid

I et interview med France Football fortæller Cristiano Ronaldo nu, at Real Madrid-klubpræsident Florentino Perez' ændrede syn på ham var med til at forårsage skiftet til Juventus

Efter ni sæsoner og 450 mål for Real Madrid skiftede Cristiano Ronaldo i sommerens transfervindue til Juventus.

Efter tre Champions League-titler på stribe kom skiftet bag på en del, men portugiseren løfter nu noget af sløret for, hvad der fik ham til at forlade Madrid. I et interview med France Football fortæller Cristiano Ronaldo, at klubpræsident Florentino Perez's attitude til portugiseren skiftede med tiden.

- Jeg kunne fornemme det i klubben, særligt fra præsidenten, at de ikke længere så på mig på samme måde, som de gjorde i starten, siger Cristiano Ronaldo til France Football.

- I de første fire eller fem sæsoner havde jeg følelsen af, at være 'Cristiano Ronaldo'. I mindre grad efterfølgende. Præsidenten så på mig med øjne, som indikerede, at jeg ikke længere var uundværlig for dem, hvis du forstår, hvad jeg mener.

Artiklen fortsætter under billedet...

Forholdet mellem Ronaldo og Pérez var ikke altid lige godt i Madrid. Foto: AP.
Forholdet mellem Ronaldo og Pérez var ikke altid lige godt i Madrid. Foto: AP.

Kom aldrig fra hjertet
Denne ændrede attitude i Real Madrid fik i sidste ende portugiseren til at skifte.

- Det var dét, der fik mig til at overveje et skifte. Nogen gange så jeg nyheder, hvor de sagde, at jeg bad om et skifte. Der var en smule om det, men sandheden er, at jeg altid havde indtryk af, at præsidenten ikke ville holde mig tilbage, siger Cristiano Ronaldo.

- Hvis det hele havde handlet om penge, ville jeg have skiftet til Kina, hvor jeg ville have tjent det femdobbelte. Jeg skiftede ikke til Juventus for pengenes skyld. Jeg tjente det samme i Madrid, hvis ikke mere. Forskellen er, at Juve virkelig ønskede mig. Det fortalte de mig klart og tydeligt. De viste mig det.

Cristiano Ronaldo løfter også sløret for, at forholdet til Perez aldrig var særligt varmt.

- Han har altid kun set vores forhold til et forretningsforhold. Det ved jeg. De ting, han sagde til mig, kom aldrig fra hjertet, lyder det fra portugiseren, som også tilføjede, at Zidanes stop ikke havde noget med hans beslutning at gøre, omend det i hans øjne indikerede, at han havde ret i at se på udviklingen i klubben, som han gjorde.

Barça ydmyger Real Madrid totalt i 'El Clásico'

Shitstorm efter streaming-kaos: Giv os pengene tilbage

Ronaldo scorer drømmemål