Ronaldo indlagt på hospital på Ibiza

Den tidligere topspiller Ronaldo ligger i øjeblikket indlagt med en lungebetændelse på den spanske ferieø Ibiza

Foto: All over press.
Foto: All over press.

Den brasilianske legende Luís Nazario de Lima, der er bedre kendt som Ronaldo har siden fredag været indlagt på et hospital på Ibiza.

Det kan den spanske lokalavis Diario de Ibiza melde.

Ronaldo er i den forbindelse blevet diagnosticeret med en lungebetændelse, og han blev kort efter overført til et privathospital på øen, hvor han brugte sin sommerferie i det sommerhus, som han ejer på øen.

Brasilianeren lader dog til at være ved at være ovenpå igen, og det ser ud til, at han igen er ude af hospitalet på mandag. Det skriver han i et tweet. Her peger han desuden på, at alt igen er i skønneste orden.

Endvidere takker han for alle de kærlige og venlige beskeder, han har modtaget.

Ronaldo spillede i sin aktive karriere for både Real Madrid og Barcelona, ligesom det også blev til ophold i PSV, Inter og Milan. På landsholdet var højdepunktet VM i 2002, hvor han vandt med Brasilien.

Se også: Dansk fodboldnomade skifter klub for femte gang

Ronaldo med sin hustru, Georgina og sønnen Cristiano Jr. Foto: Walter Bieri/Keystone via AP Italiensk fodbold - 11. aug. 2018 - kl. 13:18 Fuldstændig vilde tal: Ronaldo har fået Juventus' tal til at eksplodere

Se også: Utilfreds Mourinho: Kald mig cheftræner - ikke manager

Heung-Min Son skal spille Asian Games med Sydkorea, så Christian Eriksen må undvære sin sydkoreanske holdkammeret i en måneds tid. Foto: Reuter/Ritzau Scanpix Sport og Spil Analyse: Sandhedens time for Eriksen og Tottenham

19 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere