Annonce:
Annonce:

Rygtemøllen svirrer: Her er transfervinduets 21 varmeste superstjerner

Alt tyder på, at det bliver en travl transfersommer i Europa. Ekstra Bladet dykker ned i rygtestrømmen og præsenterer nogle af de brandvarme emner, hvis navne vil dukke op igen og igen de kommende uger

Annonce:
Følg Fodbold

De europæiske ligaer ligger stille, men der er langtfra dømt pause i fodboldverdenen. Faktisk er det denne tid på året, hvor der oftest er allermest aktivivtet.

Nye stjerner skal købes, og gamle skal sælges. Trupperne skal gøres klar til den kommende sæson, og det får rygtemøllen til at svirre. Der er altid rygter i fodboldverdenen, men de tager til, når transfervinduet åbnes, og der igen kan handles.

På den facon er det et lige så sikkert sommertegn som sol, stand og softice.

For et år siden slog Manchester United transferrekorden, da de hentede Juventus' Paul Pogba tilbage til Old Trafford for knap 800 mio. kr. Om den rekord bliver slået denne sommer, er der ingen garanti for, men muligheden er til stede, når man ser på, hvilke varer der er på hylden.

Annonce:

Artiklen fortsætter under billedet.
pjimage.jpg
Gør Cristiano Ronaldo eksempelvis alvor om truslen om at ville væk fra Real Madrid, kan han meget vel blive verdens dyreste spiller igen.

Der er dog mange andre spændende spillere, som pengestærke klubber kan jagte, og hver eneste dage byder på nye rygter og historier om stjerner, der er tæt på et skifte til flere hundrede millioner kroner.

Ekstra Bladet er dykket ned i rygtestrømmen og præsenterer her 21 brandvarme transferemner, hvis navne vil dukke op igen og igen i løbet af sommeren.

1. september ved vi, hvor mange der rent faktisk endte med at blive solgt - og hvor mange hvor det blev ved rygterne...

***

Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund)

Den lynhurtige Bundesliga-topscorer vil væk fra Dortmund. Aubameyang skulle ifølge Bild på skrift have bedt sin tyske arbejdsgiver om at blive solgt i dette transfervindue.

Annonce:

Den 27-årige angriber har i flere sæsoner været en stor Bundesliga-profil, og afrikanerens hurtighed og målnæse er interessant for flere europæiske sværvægtere. Han er blevet sat i forbindelse med flere Premier League-klubber, men skulle selv drømme om Real Madrid.

61526880.jpg
Alexis Sánchez (Arsenal)

Den 28-årige chilenske verdensstjerne har kun ét år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, som desperat håber at få en forlængelse i hus. Sker det ikke, skal den farlige angriber sælges i dette transfervindue, så The Gunners i det mindste får 300-400 mio. kr. for sin mest værdifulde spiller.

Adskillige topklubber bliver sat i forbindelse med Sánchez. Paris, Chelsea, Bayern München, Juventus og Manchester City er blandt de interesserede.

Fræk skudfinte af Alexis:

Gianluigi Donnarumma (Milan)

I øjeblikket er han dagligt på forsiden af de italienske sportsaviser. 18-årige Donnarumma har afvist at forlænge med AC Milan, og det har fået spekulationerne om hans fremtid til at blusse op. Med kun et år tilbage af sin aftale, skal den slumrende storklub sælge ham nu, hvis de vil tjene på ham.

Annonce:

Juventus ser ham som mulig Buffon-afløser, men dem vil Milan næppe sælge til. Real Madrid følger situationen nøje, og Premier League er også en mulighed.

viasat_ed2fe38f-9e8f-4214-83fe-e8a1aa39f4cd.jpg
Diego Costa (Chelsea)

Antonio Conte meddelte – via SMS – at han ikke planlægger med Diego Costa i den kommende sæson. Den spansk-brasilianske angriber har haft det svært med den italienske manager, og efter tekstbeskeden er han begyndt at lede efter en exitrute ud af Stamford Bridge.

Hans hjerte banker fortsat for Atlético Madrid, men den spanske hovedstadsklub har transferkarantæne og vil først kunne hente Costa til januar. Så længe holder han næppe ud i London…

Hector Bellerín (Arsenal)

Arsenals hurtige højre back forlængede tilbage i november sin kontrakt med klubben fra Nordlondon, men det er bestemt ingen garanti for, at han bliver. For som The Gunners tidligere har oplevet, er det vanskeligt at holde fast i en catalonier, hvis han gerne vil hjem til Barcelona.

Annonce:

Bellerín kom til Arsenal i 2011, men nu vil Barça tilsyneladende gerne have ham tilbage, og ifølge Sport skulle den 22-årige back allerede have købt et hus ved kysten ud for Barcelona.

Her netter Bellerín:

Álvaro Morata (Real Madrid)

Den 24-årige spanske angriber har sendt en presbold til sin arbejdsgiver: Hvis ikke han bliver garanteret mere spilletid, vil han væk. Morata vendte for et år siden tilbage til den spanske hovedstad efter et succesfuldt ophold i Juventus, men hos Champions League-vinderne må han stadig affinde sig med at stå i skyggen af Ronaldo, Benzema og Bale.

Den træfsikre angriber skulle angiveligt være højt på José Mourinhos ønskeliste i Manchester United, men det vil kræve et stort bud.

59402603.jpg
Virgil van Dijk (Southampton)

Southamptons store hollænder kan blive verdens dyreste forsvarsspiller i dette transfervindue. Liverpool havde håbet at få ham til Anfield, men måtte i stedet sende en undskyldning af sted til sydkysten for at have været lige lovligt aggressive i jagten på 25-årige Virgil van Dijk.

Annonce:

Et rødt comeback kan dog ikke udelukkes, ligesom Chelsea er ganske interesserede. London-klubben er dog også efter Juventus’ forsvarschef Leonardo Bonucci.

Kyle Walker (Tottenham)

Landsholdsbacken ligner en mand på vej væk fra Spurs. Walker har haft et noget anstrengt forhold til Mauricio Pochettino, og den magtkamp kan kun ende med én vinder: Den argentinske manager.

Han er langtfra tilfreds med, at Walker har flirtet med Manchester City, og for Pochettino handler det i høj grad at sende et signal om, at han og Tottenham ikke lader sig diktere af nogen. Christian Eriksens klub har således reageret med at skrue prisen op på Walker!

63032662.jpg
Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Den 32-årige verdensstjerne er involveret i en skattesag i Spanien og skulle ifølge den portugisiske avis A Bola have sagt, at han vil væk fra Real Madrid. Spørgsmålet er, hvor meget man skal lægge i den trussel.

Annonce:

Real Madrid virker overbeviste om, at de nok skal få Ronaldo på andre tanker, og det er også småt med klubber, der kan friste ham. Paris og Manchester United nævnes som de bedste bud, men prisen på ham vil formentlig være langt over én mia. kr.  

Romelu Lukaku (Everton)

Everton vil rigtig gerne holde fast i den belgiske bomber, men han er oppe på et sportsligt niveau, der gør det særdeles svært for Liverpool-klubben. Store, stærke Lukaku har lavet masser af mål i Premier League de seneste sæsoner og har udtrykt ønske om at komme til en klub, hvor han har mulighed for at få titler til cv’et.

Umiddelbart virker hans tidligere klub Chelsea som bedste bud på en kommende klub. I London-klubben er han udset til at erstatte Diego Costa. Prisen ventes at blive over 600 mio. kr.

Dani Alves (Juventus)

Den tidligere Barcelona-stjerne har haft en flot første sæson i Juventus, men vil allerede væk fra Italien. Hans agent skulle have informeret Champions League-finalisterne om, at Alves ønsker at forlade Juve, og lige nu tyder det på en genforening med Pep Guardiola i Manchester City.

Annonce:

Angiveligt skulle Alves-lejren også have planlagt et møde med Chelsea, men City skulle være den foretrukne destination for den offensive højre back.

16.1.26544835 (1).jpg
Andrea Belotti (Torino):

Den 23-årige Torino-angriber bragede igennem i sidste sæson, hvor han med 26 mål i 35 kampe sluttede nummer tre på topscorerlisten i Serie A.

Landsholdsmanden Belotti er blevet sat i forbindelse med især Manchester United, men prisen er et problem. Selv for De Røde Djævle. Belottis frikøbsklausul er astronomiske 100 mio. euro (ca. 750 mio.kr.).

Antoine Griezmann (Atlético Madrid):

Franskmanden har i de seneste sæsoner bevæget sig op i superstjerne-kategorien og er nøglespiller både for sit land og Atlético Madrid. Der har været mange rygter om den 26-årige angriber, og mange af dem har involveret Manchester United.

Griezmann har dog svoret troskab til Atlético Madrid i minimum én sæson endnu. Den spanske klub er ramt af en transferkarantæne, og han mener ikke, at han kan sige farvel i sådan en situation.

Annonce:

James Rodríguez (Real Madrid):

Den store stjerne fra VM i Brasilien for tre år siden er havnet i en kedelig situation i Real Madrid. Den kreative colombianer er ikke blandt træner Zinedine Zidanes foretrukne og startede blot inde i 13 ligakampe for de spanske mestre.

Den colombianske landstræner José Pekerman er blandt dem, der opfordrer James til at finde en ny klub, og hans fremtid kunne meget vel ligge i Premier League, hvor Chelsea står klar med åbne arme.

62306929.jpg
Kylian Mbappé (Monaco)

Hvis ikke han er den mest interessante teenager i fodboldverdenen, så er han i hvert fald i blandt de største. Monaco-angriberen fik i sidste sæson sit store gennembrud i fyrstedømmet. Han scorede 26 gange for de franske mestre, og især hans præstationer i Champions League fik talentspejderne til at smide om sig med plusser.

Annonce:

Monaco kan ikke holde på ham længe endnu, og han har potentialet til at blive verdens dyreste spiller nogensinde. Real Madrid er forrest i bejlerfeltet.

Lækker detalje af det franske stjerneskud:

David De Gea (Manchester United)

Intet transfervindue uden rygter om David De Gea og Real Madrid. Der er næppe tvivl om, at den spanske landsholdskeeper nok skal komme til at spille for Champions League-vinderne en dag – spørgsmålet er bare hvornår.

Manchester United gør alt for at beholde den 26-årige verdensklasse-keeper, og ifølge Real Madrid-præsident Florentino Pérez har den spanske hovedstadsklub ikke gjort seriøse tilnærmelser i dette transfervindue.  

Sergio Agüero (Manchester City)

Den argentinske goalgetter har fået hård konkurrence i Manchester City, hvor manager Pep Guardiola er begyndt at se Gabriel Jesus’ vej. Desuden jagter den spanske manager Arsenals Alexis Sánchez, og det har fået gang i spekulationerne omkring 29-årige Agüros fremtid.

Annonce:

Selv siger han, at han har i sinde at blive i Manchester City, og formand Khaldoon Al Mubarak har også fastslået, at klubben ikke planlægger at sælge Agüero her og nu.

Verratti.jpg 

Marco Verratti

Italieneren har længe stået højt på FC Barcelonas ønskeliste, og han håber på et sommerskifte til Camp Nou,  Barça har fortsat ikke fundet afløseren for Xavi, og Iniesta er gået ind i sin karrieres efterår.

I Verratti mener de at have identificeret en arvtager, men problemet er, at Paris Saint-Germain ikke ønsker at sælge sin playmaker. Det kan blive grimt, for Verratti skulle angiveligt have truet med ikke at møde ind til træning til den nye sæson, hvis Paris nægter at sælge.

Wayne Rooney (Manchester United)

Han er den mest scorende spiller i Manchester Uniteds historie, men får næppe ret mange flere muligheder for at udbygge totalen på 253 scoringer. Den 31-årige englænders stjerne er faldende, og han kan ikke forvente at indgå i José Mourinhos planer.

Annonce:

Rooney har et år tilbage af sin kontrakt, og der kommer formentlig en afklaring på fremtiden, når han vender hjem fra ferie. Et økonomisk lukrativt ophold i Kina er ikke sagen, og et skifte ’hjem’ til Everton virker mindre og mindre sandsynligt.

61941188.jpg
Robert Lewandowski

Bayern München forlængede i december kontrakten med Lewandowski og har absolut ingen intentioner om at sælge sin polske bomber. Alligevel er der mange rygter om angriberens fremtid.

28-årige Lewandowski var tvær over ikke at blive Bundesliga-topscorer og mente ikke, at holdet hjalp ham. Real Madrid er – igen – blevet nævnt, mens også fra Premier League er der interesse. Senest skulle Chelsea være kommet på banen.

Christian Eriksen

Den danske Spurs-spiller havde en fremragende sæson på White Hart Lane og er nu trådt ind blandt de store stjerner i Premier League. Tottenham vil naturligvis ikke slippe sin assistkonge, men naturligvis afholder det ikke andre klubber fra at vise interesse.

Ifølge Barcelona-avisen Sport er den storklub fra Katalonien lun på danskeren, som ses som en mulig afløser for Iniesta. Og som Eriksen siger: 'Jeg tror ikke, at der er mange, der siger nej til Barcelona'. 

Eriksen med langskudskasse:

Slår alle rekorder: Liverpool sprænger banken for PL-flop 

Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: