Så er det bekræftet: Zlatan skal til USA

Nu er det officielt. Zlatan Ibrahimovic har skrevet under på en kontrakt med Los Angeles Galaxy

Nu er det officielt. Zlatan Ibrahimovic har skrevet under på en kontrakt med Los Angeles Galaxy. Foto: Dave Thompson/AP
Nu er det officielt. Zlatan Ibrahimovic har skrevet under på en kontrakt med Los Angeles Galaxy. Foto: Dave Thompson/AP

'Kære Los Angeles.'

'Det var så lidt.'

Sådan skriver den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic i en helsides-annonce i fredagens papirudgave af Los Angeles Times.

Nederst i artiklen fremgår svenskerens signatur, ligesom det oplyses, at han fremover skal spille i nummer 9.

Torsdag kom nyheden om, at Zlatan Ibrahimovic var færdig i Manchester United, og fredag kunne den amerikanske MLS klub så offentligøre i LA Times, at man har hentet den svenske angriber.

Kort efter bruddet med Manchester United lagde Zlatan et billede op på Instagram, hvor han takkede klubben for to fantastiske sæsoner.

Flere medier meddelte, at Zlatan var på vej til MLS og Los Angeles Galaxy, og det har de nu fået ret i. Den store svensker får to år i Los Angeles, hvor han står til at tjene 18 millioner kroner.

På avisens første side i sportssektionen er der et billede af Zlatan i Galaxy-trøjen. Overskriften på artiklen er: 'Han er svær at ignorere.'

I artiklen skriver reporteren Dylan Hernandez: Hvis ikke Zlatan kan få byen til at støtte op om Galaxy, så er der ingen, der kan.

Det er endnu usikkert, hvornår Zlatan Ibrahimovic får debut for sin nye klub. På søndag møder de Vancouver Whitecaps på udebane, men formentlig er han først spillerberettiget, når det første LA-derby løber af stablen 31. marts, hvor LA Galaxy møder LAFC.

Landsholdet kan ikke dy' sig. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold 'STORE PATTER!' Landsholdet trækker igen overskrifter med kampråb

Formel 1 Haas' superstart: Næsten for god til at være sand

6 kommentarer
Vis kommentarer