Sådan charmerer man nye fans: Gerrard gav en bajer

Steven Gerrard er allerede er særdeles populær herre i amerikanske LA Galaxy

Steven Gerrard har sikret sig en god start i Los Angeles. (Foto: AP)
Steven Gerrard har sikret sig en god start i Los Angeles. (Foto: AP)

Der blev fældet en tåre eller to blandt flere Liverpool-fans, da Steven Gerrard sagde farvel til Premier League. Herfra gik turen videre til USA, hvor LA Galaxy i MLS stod klar med åbne arme. Her blev midtbanespilleren præsenteret i weekenden til stor jubel for de mange fans på lægterne.

Premier League Gerrard: Real Madrid-kamp grunden til Liverpool-exit

Hovedpersonen selv har for alvor indset, hvor vigtigt det er med et godt forhold til sine fans. Derfor havde Gerrard taget en overraskelse med, som tilhængerne kunne nyde i løbet af 4-0 sejren over Toronto FC. Steven Gerrard havde nemlig købt adskillige kasser øl til de tre store fangrupperinger i Galaxy.

En gave der skabte stor glæde på lægterne, hvor man allerede er meget tilfredse med nyindkøbet. Steven Gerrard skal træne første gang med sine nye holdkammerater tirsdag, mens han ventes at få debut for LA Galaxy den 17. juli, når holdet tørner sammen med San Jose.

Premier League Katastrofal Liverpool-afsked til Gerrard

Steven Gerrard skiftede til MLS efter 17 år i Liverpool, hvor han markerede sig som en af de mest loyale spillere i europæisk fodbold. Han nåede desuden at spille 114 landskampe for England, inden karrieren på landsholdet blev indstillet efter VM i 2014. Gerrard har blandt andet været anfører for sit land.

Midtbanespilleren er 34 år, og det var især udsigten til bænken på Anfield, der grundlagde skiftet til USA.

Her tager Anfield afsked med Steven Gerrard:

2 kommentarer
Vis kommentarer