Se billederne: Stjernerne var til Zlatan-premiere

Tirsdag aften var kendte, danske sportsstjerner inviteret til gallapremiere på dokumentarfilmen 'Den unge Zlatan'

Er der noget særligt, du husker Zlatan for?
– Især de sidste par år, hvor Zlatan aldersmæssigt har været deroppe af, er det imponerende, hvad han har præsteret. Jeg kan huske, da jeg kom til Juventus, og Zlatan havde sat et kæmpe aftryk i klubben, fortalte den tidligere landsholdsspiller, 36-årige Christian Poulsen, der havde taget sin kæreste med til premiere. 
Hvordan ser Zlatans fremtid ud?
– Jeg håber, at han fortsætter med at spille på højt niveau og ikke tager til USA lige med det samme. Jeg gad godt se ham i Premier League. Foto: Tariq Mikkel Khan
Er der noget særligt, du husker Zlatan for? – Især de sidste par år, hvor Zlatan aldersmæssigt har været deroppe af, er det imponerende, hvad han har præsteret. Jeg kan huske, da jeg kom til Juventus, og Zlatan havde sat et kæmpe aftryk i klubben, fortalte den tidligere landsholdsspiller, 36-årige Christian Poulsen, der havde taget sin kæreste med til premiere. Hvordan ser Zlatans fremtid ud? – Jeg håber, at han fortsætter med at spille på højt niveau og ikke tager til USA lige med det samme. Jeg gad godt se ham i Premier League. Foto: Tariq Mikkel Khan

'Den unge Zlatan' får premiere i biografer landet over onsdag den 1. juni.

Se billederne i galleriet øverst oppe og læs, hvad folk tænker om den svenske superstjerne.

Trailer for filmen 'Den unge Zlatan'

1 af 8 Den tidligere cheftræner i Brøndby, 42-årige Thomas Frank, mener ikke, at nogen fodboldspiller i Danmark har Zlatans talent. – Det, Zlatan har gjort, er helt unikt. Vi har flere dygtige spillere, der er rejst ud og har jagtet drømmen, men ingen når ham. Bendtner havde tendenser til at gøre det samme, men det er ikke lykkes ham. Thomas Frank eller Zlatan Ibrahimovich? – Bare en enkelt dag som Zlatan, hvor man skulle spille en af de store kampe, dét gad jeg godt, fortalte Thomas Frank.
2 af 8 Den tidligere FCK-spiller, 35-årige Hjalte Nørregaard, har læst Zlatans selvbiografi. Derfor var forventninger til, om filmen kunne vise nye sider af verdensstjernen, høje: – Jeg forventer, at hårene rejser sig et par gange i løbet af filmen, når man ved, hvad han har måttet slås med. Zlatan kender ikke til janteloven, og når man er på hans måde, får man nogle huk. Hvad er særligt ved Zlatan? – Det er beundringsværdigt, at han har spillet på så højt niveau så længe. Man ser mange, der tager ud og vender hjem, fordi de ikke kan klare presset, men Zlatan fortsætter bare med at kæmpe. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
3 af 8 Hvordan vil Zlatan blive husket? – Når han en dag stopper karrieren, vil han blive husket som en fantastisk fodboldspiller, der skilte sig ud. Han er arrogant og fuld af selvtillid, men mange gange også på den fede måde. Jeg glæder mig til at høre menneskerne omkring ham og deres syn på Zlatan, fortalte den tidligere landsholdsmålmand, 38-årige Jesper Christiansen.
4 af 8 Hvad er det særlige, Zlatan kan? – Zlatan står for noget autentisk, som er sjældent i sportens verden. Han er sej, ærlig og dygtig, og så er det meget beundringsværdigt, hvordan han har kæmpet sig til tops, fortalte den tidligere badmintonstjerne 42-årige Camilla Martin, som i dagens anledning havde taget sine to sønner med til premieren. Hvis du kunne stille ham et spørgsmål, hvad skulle det så være? – Jeg vil gerne vide, hvordan han har kunnet blive ved og ikke give op. Jeg synes selv, jeg har været ved at give op flere gange i min karriere, lød det ærligt fra Camilla Martin.
5 af 8 Den tidligere landsholdsstjerne, 38-årige Martin Laursen, husker især Zlatan for saksesparket mod England i 2013. – Han har haft en stor karriere, og det er fantastisk imponerende, at han kan blive ved med at opretholde et så højt niveau og være en så ekstrem dygtig fodboldspiller. Hvordan tror du, han er at spille på hold med? – Som medspiller må han være krævende, men i det store hele er det positivt at have en spiller, der kræver så meget af sig selv og af holdet. Bendtner har lidt samme udstråling og selvsikkerhed, men han har ikke kunnet føre det ud, som Zlatan har kunnet det, fortalte Laursen.
6 af 8 Hvorfor er du fan af Zlatan? – Han er fænomenal og komplet. En af de største fodboldspillere i verden og en inspirationskilde til mig i mange år. Er der noget særligt, du gerne vil vide om ham? – Hvis jeg er så heldig at møde ham en dag, har jeg en masse ting, jeg gerne vil vide, men det må tiden vise. Måske opklarer filmen nogle af spørgsmålene, lød det fra den tidligere Brøndbyspiller, 38-årige Peter Madsen.
7 af 8 Hvad betyder Zlatan for fodboldverden? – Zlatan redder fodboldspillet med sin farverige person. Han skiller sig ud fra alle de andre meget ofte røvkedelige, formede personer, som fodboldspillere er. Jeg elsker hans ærlighed og høje ambitionsniveau, forklarede tv-værten, 57-årige Jes Dorph. Hvorfor slipper han af sted med at være så kæphøj? – Han har det ikke kun i munden, som mange danske spillere. Han træner helt vanvittigt og meget mere end alle andre. Han er kun blevet så god, fordi han har passionen, men jeg gad vide, hvad han skal lave, når han bliver gammel. Kan han andet end fodbold?
8 af 8 Er der noget særligt, du husker Zlatan for? – Især de sidste par år, hvor Zlatan aldersmæssigt har været deroppe af, er det imponerende, hvad han har præsteret. Jeg kan huske, da jeg kom til Juventus, og Zlatan havde sat et kæmpe aftryk i klubben, fortalte den tidligere landsholdsspiller, 36-årige Christian Poulsen, der havde taget sin kæreste med til premiere. Hvordan ser Zlatans fremtid ud? – Jeg håber, at han fortsætter med at spille på højt niveau og ikke tager til USA lige med det samme. Jeg gad godt se ham i Premier League. Foto: Tariq Mikkel Khan
4 kommentarer
Vis kommentarer