Simon Kjær latterligjort efter rædselskamp

Den danske landsholdsspiller får verbale smæk og hånende kommentarer efter sin mareridtskamp mod Shakhtar Donetsk, der kostede danskeren og Fenerbahce Champions League

Simon Kjær får ikke så få latterliggørende kommenatarer med på vejen oven på sin præstation i nederlaget på 3-0 til Shakhtar Donetsk i Champions Legaue-kvalifikationen. (Foto: AP/Pavlo Palamarchuk)
Simon Kjær får ikke så få latterliggørende kommenatarer med på vejen oven på sin præstation i nederlaget på 3-0 til Shakhtar Donetsk i Champions Legaue-kvalifikationen. (Foto: AP/Pavlo Palamarchuk)

Han udtalte, at han skiftede til netop tyrkiske Fernerbahce, fordi han så frem til at spille med om de tyrkiske titler og komme i Champions League.

Men det skulle danske Simon Kjær måske aldrig have sagt. For de udtalelser bider ham nu i fodboldshortsene.

Onsdag aften spillede Kjær nemlig en ganske skidt kamp mod ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League-kvalifikationen, hvor tyrkerne tabte med hele 3-0 og dermed misser Champions League-gruppespillet, som danskeren ellers havde set frem til.

Og for at det ikke skal være nok, var Kjær indblandet i målene til 1-0 og 2-0 og fik deruodver rødt kort nogle minutter før slutfløjt.

Se Kjærs røde kort i videoen øverst i artiklen

Nu svarer Twitter-folket så igen på danskerens tidligere kække udtalelser om titelsucces og Champions League-fodbold. Læs diverse reaktioner herunder:


- Tabere taber altid, håner brugeren Levent og husker Kjær på sine ord om Champions League succes med Fenerbahce.


Brugeren Celal griner voldsomt af Simon Kjærs præstation og linker til danskerens eget tweet, hvor han fortæller, at han vil i Champions League med Fenerbahce.


- @Simon Kjaer "Jeg er kommet til klubben for at vinde titler. Champions League er et stort mål", skriver Mehmet Yilmaz, med henvisning til Kjærs udtalelser om Champions League-succes, efterfulgt af en hånene smiley.


- Jeg så årets højdepunkter med nye Simon Kjær. Og på min broders vegne kan jeg sige; hvilken fiasko!, skriver Ramazan Gelme.


- Nani, Simon Kjær og Robin van Persie: 150 millioner. Ude af Champions League inden gruppespillet: Uvurderligt, skriver Thomas Wyer.


- Han lignede et fjols, skriver Okan Yüksek, som samtidig har fundet den storgrinende smiley frem til lejligheden.


- Simon Kjær blev smidt ud, konstaterer Mesut Esmer, der græder af grin over det faktum.

Se Simon Kjærs dårlige indgreb ved Shakhtar Donetsks scoringer:

41 kommentarer
Vis kommentarer