Sir Alex ramt af hjerneblødning: Nu bryder familien tavsheden

Den 76-årige trænerlegende Alex Ferguson er alvorligt syg, efter han blev ramt af en hjerneblødning. Nu bryder hans søn, Darren Ferguson, for første gang tavsheden

Alex Ferguson blev ramt af en hjerneblødning for en uges tid siden. Foto: Ritzau Scanpix
Alex Ferguson blev ramt af en hjerneblødning for en uges tid siden. Foto: Ritzau Scanpix

Alex Ferguson, der var manager i Manchester United i mange år, blev i sidste uge ramt af en hjerneblødning. Siden da har hans familie gået stille med dørene, men nu bryder Alex Fergusons søn, Darren Ferguson, tavsheden og takker blandt andet for de mange sympatierklæringer, familien har modtaget.

- Jeg vil gerne takke det enorme antal mennesker, der har været så søde at sende støtte-beskeder. Det har været overvældende at læse, hvor mange mennesker der bekymrer sig, og som tænker på min far og vejen tilbage, siger Darren Ferguson ifølge BBC.

Den 76-årige trænerlegende blev opereret lørdag, og onsdag fik familien den glædelige melding om, at Alex Ferguson ikke længere havde brug for intensiv behandling og dermed var udenfor livsfare.

På trods af den positive melding om Fergusons helbredsstatus beder familien alligevel om ro til at komme igennem sygdomsforløbet.

- Vi vil fortsat gerne bede om at have vores privatliv i fred under denne vitale periode i hans rehabilitering, lyder meldingen fra Darren Ferguson.

Mourinho: Vi er fortrøstningsfulde
På et pressemøde onsdag fortalte Uniteds nuværende manager, Jose Mourinho, at klubben er overbeviste om, at deres tidligere manager Alex Ferguson vil komme sig hurtigt efter sygdomsforløbet. Mourinho vil dog ikke gå i detaljer omkring Alex Fergusons helbredsstatus.

- Det er privat. Hans familie bad om, at vi respekterede privatslivets fred, og det vil jeg respektere. Men klubben er positiv, meget positiv. Vi er fortrøstningsfulde, sagde Jose Mourinho på pressemødet og tilføjede.

- Jeg er også sikker på, at Fergusons helbredssituation ikke er noget, der påvirker stemningen i klubben.

Hjerneblødningen, Alex Ferguson pådrog sig i sidste uge, betyder formentlig, at man ikke vil kunne opleve den legendariske skotske manager på Old Trafford det næste stykke tid. Her har han ellers nydt mange store succeser gennem sin tid som manager for United. Alex Ferguson har vundet flere trofæer end nogen anden manager i engelsk fodbolds historie.

Gaarde knust: Morten var fremragende!

United-spillere er rædselsslagne for Mourinho

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?