Skandalescener: - Bloggere ville have opmærksomhed

Linjedommer i Rusland var lige lovlig aggressiv over for spiller, men det skyldes, at holdet bestod af 'irriterende bloggertyper'

Dommer slår provokerende spiller fra hold fyldt med bloggere. Foto: Twitter
Dommer slår provokerende spiller fra hold fyldt med bloggere. Foto: Twitter

Den bedste russiske liga har været i gang i en måned efter coronapausen og med to runder tilbage, så er Zenit for længst kåret til mestre.

I den tredjebedste række spiller man ikke tællende kampe, så Legion Dynamo Makhachkalas hjemmekamp mod Sakhalinets Moskva var blot en træningskamp, men alligevel skaber den nu overskrifter i og uden for Rusland.

Det skyldes, at linjedommeren Sergey Tumasov og en spiller fra udeholdet satte panderne mod hinanden, og efterfølgende valgte linjedommeren at slå ud efter spilleren. Nu forklarer han, hvad der skete, da han langede ud efter Gogi Shoniya.

- De har et hold bestående af populære bloggere. Alt hvad de vil have, der er opmærksomhed og hype.

- Shoniya havde forulempet og provokeret mig hele kampen, og vores fight skete, da kampen var ovre, siger dommeren ifølge Russia Today.

Se linjedommerens slag mod den provokerende blogger her:
 

Holdet Sakhalinets Moskva er et forholdsvis nyt hold, der blev grundlagt tidligere på året af den i Rusland kendte blogger Mikhail Litvin, der har mere end 10 millioner følgere på Instagram.

Træningskampen endte 1-1, men efterfølgende har dommerens opførsel skabt mere opmærksomhed end resultatet. Både på grund af den voldelige opførsel, og også fordi der desuden florerer en video, hvor dommeren kigger på sin mobiltelefon midt under kampen. Russiske medier spekulerer i, om dommeren har været indblandet i gambling på kampen.

Det røde kort blev givet til samme spiller to gange på fire minutter. Foto: AP Spansk fodbold - 3. feb. 2020 - kl. 14:09 Absurde scener: Samme spiller udvist to gange

Se også: Grænsen er nået: Tre mordtrusler samme dag

Et par røde kort fik ny tysk spiller til at gå amok og slå dommeren i græsset. Foto: Jens Dresling Tysk fodbold - 21. nov. 2019 - kl. 21:35 Uhyggelig video: Spiller slår dommer ned

Se også: Brutale billeder: Dommer slået bevidstløs

Simone Böhme brugte først penge på sine tatoveringer, og nu ryger der over tid 25.000 kroner på at få dem væk igen. Alle på nær én. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Sport og Spil VM's samba-dansker fortrød: Tuscherne rasler af kroppen

15 kommentarer
Vis kommentarer