Schjønberg nyder godt af FCK-flop

Vålerengas danske træner Michael Schjønberg er glad for tilgangene af tidligere FCK-spillere og udelukker ikke flere superligaspillere i den norske klub

Michael Schjønberg tiltrådte i januar som en del af trænerteamet i norske Vålerenga, hvor han er manager Kjetil Rekdals højre hånd og har opgaver i alt fra træning til spillerrekrutering.

Tidligt inde i sit nye job udtalte han, at han havde noteret sig spillere i Superligaen, der kunne forstærke Vålerenga, og siden har klubben både hentet Christian Grindheim og Mustafa 'Mos' Abdellaoue i FC København.

Schjønberg og resten af staben i Vålerenga har store forventninger til de to nordmænd.

- Christian har haft en svær tid i FC København, men han har taget handsken og er også kommet på landsholdet igen. Han viser, at han er på vej, og han har også en høj stjerne blandt spillerne i Vålerenga. Han har løftet os meget indtil videre.

- Vi har allerede en dygtig og målfarlig angriber i Torgeir Børven, men vi kommer til at spille mange kampe, og vi har brug for to dygtige spillere til alle pladser. Selvom han ikke spillede så meget i FCK, scorede 'Mos' alligevel mål. Det kan man også se på statistikken, og det er derfor, vi har hentet 'Mos'. Får han chancerne, skal han nok score. Vi spiller ikke på samme måde som FCK, og han passer nok bedre til vores måde at spille på. Vi henter spillere, der passer til os, fortæller Michael Schjønberg til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: FCK udlejer norsk flopangriber

Den danske træner åbner allerede nu for muligheden for, at Christian Grindheim og Mustafa 'Mos' Abdellaoue kan blive i Vålerenga, når lejeaftalen fra FC København udløber til sommer.

- Det ligger i hænderne hos FCK. De er ansat i FCK og lejet ud til os, og så ligger beslutningen lidt langt ude i fremtiden endnu. Men alt er muligt, og de er hentet for at slå igennem. Så må vi tage det andet til den tid. Indtil videre har vi haft en god dialog med FCK og Carsten V. Jensen. Der er ikke blevet kastet med sten, men det har været konstruktivt og positivt, så jeg kan ikke se, hvorfor det skulle begynde at slå knuder, vurderer Michael Schjønberg, der regner med at Grindheim og 'Mos' får nøgleroller for Vålerenga i Tippeliga-sæsonen, som begynder i weekenden.

- Det kommer de til at få. De passer til vores måde at spille på, og de kommer til at få nogle bærende roller. Men vi er heller ikke færdige endnu, for vi har nogle ting i støbeskeen, og vinduet er endnu ikke lukket her, siger Schjønberg.

Han bekræfter, at Vålerenga stadig holder øje med det danske marked, hvor flere spillere er i klubbens søgelys.

- Det er der helt sikkert, men jeg kan ikke komme det nærmere, for så stiger prisen jo. Men jeg har en finger på pulsen i forhold til, hvad der foregår i Danmark, og vi kigger primært efter unge spillere, der kan udvikle sig og bære os derhen, hvor vi gerne vil, siger Michael Schjønberg.

Det norske transfervindue er åbent fremt il 5. april. Vålerenga åbner sæsonen i Tippeligaen på lørdag, hvor modstanderen er Brann.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere