Gamboa er ikke skuffet over FCK

Cristian Gamboa er ikke skuffet over,at han aldrig rigtig fik chancen i FCK. Han erkender, at konkurrencen var for hård

Gamboa fik aldrig succes i den hvide FCK-trøje (Foto: Anthon Unger)
Gamboa fik aldrig succes i den hvide FCK-trøje (Foto: Anthon Unger)

Costaricanske Cristian Gamboa blev aldrig nogen succes i FC København, selv om han blev hentet til klubben som en lovende spiller fra norske Frederikstad FK.

Backen fik allerede et par måneder inde i sit FCK-forløb hård konkurrence i Lars Jacobsen, og den danske landsholdsback satte sig da også tungt på pladsen. De lange udsigter til spilletid fik FCK til at udleje Gamboa til Rosenborg i sommeren 2012, og siden har Trondheim-klubben købt Gamboa fri af sin kontrakt i FCK.

Selv om Gamboa kun i to kampe fik spilletid for Løverne, er han ikke skuffet over klubben.

- Nej, det er jeg ikke, når jeg kigger tilbage. Jeg ville selvfølgelig gerne have spillet mere, men det er tydeligt, at Lars er en god back for klubben, og det ville have været svært for træneren at sætte ham ud på bænken, så sådan er det. Konkurrencen var hård, og de så andre veje.

Se også:

Se også: Ung FCK-back solgt til Rosenborg

- Jeg har det sådan, at man nogle gange er nødt til at træde til side og prøve andre ting, hvis man skal blive bedre og udvikle sig. Det har jeg gjort med min nye klub. Jeg ledte efter et godt sted at fortsætte min karriere, og her virkede Rosenborg som den perfekte klub. Der er masser af dygtige spillere, og jeg nyder at være i en klub, hvor man spiller med om mesterskabet, siger Cristian Gamboa til tipsbladet.dk.

Gamboa har dog stadig danske forbindelser, selv om han nu igen spiller i Norge. Hen over vinteren har klubben forstærket sig med Mike Jensen, Nicki Bille og Tobias Mikkelsen, som Gamboa allerede har fået et godt forhold til.

- Det er fantastisk at have dem i klubben. Nicki taler spansk, og jeg kender de to andre fra dansk fodbold, og de er fantastiske drenge. Oven i købet er de gode fodboldspillere, så de bliver helt sikkert værdifulde for holdet i den kommende sæson.

Gamboa var en af tre costaricanere i FCK. Også Christian Bolanos og Bryan Oviedo var i København, da Gamboa var på kontrakt i klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere