Rødt kort for at losse til kattekilling

Norsk 4. divisions-spiller udvist for at sparke til en kattekilling, som havde forvildet sig ind på fodboldbanen

Historien melder intet om, hvor slemt katten blev medtaget af sparket. Killingen på billedet har intet med sagen at gøre. (Arkivfoto: Steen Drozd Lund/Polfoto)
Historien melder intet om, hvor slemt katten blev medtaget af sparket. Killingen på billedet har intet med sagen at gøre. (Arkivfoto: Steen Drozd Lund/Polfoto)

Meget kan ske i kampens hede under en fodboldkamp, men en norsk fodboldspillers nylige svinestreg hører alligevel til de mere sjældne.

I en 4. divisionskamp i Østfolds fodboldkreds løb en af udeholdets spillere hen og lossede til en lille kattekilling, som havde forvildet sig ind på banen. Det førte til øjeblikkelig udvisning.

Det skriver VG.

Avisen har valgt ikke at oplyse hvilke to klubber, der spillede, men har været i kontakt med en af kampens liniedommere, som bekræfter hændelsen.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg må fortælle om episoden, men det er rigtigt, at spilleren sparkede til katten, og at dommeren viste ham ud efter at have konfereret med den anden liniedommer, siger han til VG.

Kattens ejer er ikke blevet fundet efterfølgende, men de lokale spillere siger, at killingen tit ses på og omkring banen. Da den blev sparket væk, var det anden gang i kampen, at den havde gjort sin entre.

Læs også:

Premier League - 7. feb. 2012 - kl. 16:47 TV: Fræk mis gav stående ovationer

- Selv om man er bagud, må man altså kunne styre sig. Dette bør få konsekvenser for spilleren, man skal ikke opføre sig sådan, siger hjemmeholdets træner til VG.

Synderen selv vil ikke udtale sig om hændelsen, men den daglige leder i hans klub siger, at der er tale om en stille og rolig fyr, som har handlet i frustration, og normalt aldrig kunne finde på sådan noget.

Klublederen og træneren skal nu mødes for at finde ud af, hvad der skal ske med spilleren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen