Ljungbergs hårde liv: - Pigerne tog mig på pikken

Den tidligere Arsenal-stjerne Frederik Ljungbergs liv tog en bizar drejning, da han blev frontfigur for Calvin Kleins herreundertøj

Denne reklame gjorde Frederik Ljungbergs byture i London til lidt af en prøvelsse. (Foto: All Over Press)
Denne reklame gjorde Frederik Ljungbergs byture i London til lidt af en prøvelsse. (Foto: All Over Press)

Det er hårdt at være en stjerne, og få har haft det sværere end stakkels Frederik Ljungberg.

I den nu 35-årige svenskers storhedstid i London-klubben Arsenal var han desuden kendt som frontfiguren i Calvin Kleins reklamer for deres herreundertøj.

Uden tvivl en voldsomt lukrativ tjans, men også et job med store, personlige konsekvenser for angriberen, afslører han i et interview med di.se.

- Det var sjovt at lave reklamen, men det fik uanede konsekvenser for mit privatliv. Prisen blev ganske enkelt for højt, siger Frederik Ljungberg.

Læs også:

Se også: Svensk veteran fortryder Japan-skifte

- Det lyder så kæphøjt, og jeg skal ikke klage... Men hvis jeg f.eks. gik på natklub i London, kom pigerne og tog mig på pikken, siger hans til di.se.

- Deres hænder var overalt. De kom bagfra, fra siden, hev og flåede i mig. Det værste var, at man ikke kunne gøre en forbandet ting ved det. Hvis jeg vredt fjernede deres hænder, grinede folk bare, siger Ljungberg.

Svenskeren er stadig aktiv, men er lige nu klubløs efter et mislykket ophold i Japan. Han må først tegne kontrakt med en ny klub til sommer.

1 af 2 Ljungberg var en stjerne i Arsenal i 2000'erne. (Foto: AP)
2 af 2 Denne reklame gjorde Frederik Ljungbergs byture i London til lidt af en prøvelsse. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer