TV: Se Rade Pricas vidunderlige hælscoring

Den tidligere AaB'er Rade Prica kan stadig finde målet - endda på spektakulær maner. Se hans blærerøvs-hælscring her

31-årige Rade Prica kan stadig finde målet for Rosenborg. (Foto: AP)
31-årige Rade Prica kan stadig finde målet for Rosenborg. (Foto: AP)

Den svenske angriber Rade Prica er en stor succes i norske Rosenborg, og det har øjensynligt givet ham et overskud af Anja Andersen'ske dimensioner.

Efter otte minutter af Rosenborgs 2-2-kamp ude mod Aalesund fredag aften fik han et fladt indlæg lige foran mål, som var så nemt at score på, at han bestemte sig for at lege med ilden.

I stedet for at puffe læderet over stregen hoppede han over bolden med højreskøjten og satte hælen på med støttebenet, så bolden rikochetterede over i det lange hjørne.

TV: Se den lækre hælscoring her.

For pokker for en kasse af den tidligere danmarksmester med AaB, og for pokker hvor var den 31-årige veteran dog blevet upopulær, hvis han havde brændt chancen.

Rosenborg kunne have vundet kampen, men meget symptomatisk for fodboldsporten i denne uge, så brændte Steffen Iversen fra 11-meterpletten, da han fik chancen på straffespark med tre minutter tilbage af kampen og ved stillingen 2-1 til gæsterne.

Læs også:

Se også: Verdens to bedste svigtede

I kampens overtid lykkedes det Aalesund at udligne.

Rosenborg fører fortsat Tippeligaen med 12 point for seks kampe, men kan blive overhalet af både Tromsø og Strømgodset, som har spillet en kamp færre. Aalesund ligger på en øjeblikkelig niendeplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere