Flere jobtilbud til Ståle

Den tidligere FC København-træner har modtaget jobtilbud fra Skandinavien, men tager en pause den kommende tid

Smilet er vendt tilbage til Solbakken, der nu er flyttet hjem til Norge. Men han ærgrer sig stadig over fyringen i Köln. (Foto: AP)
Smilet er vendt tilbage til Solbakken, der nu er flyttet hjem til Norge. Men han ærgrer sig stadig over fyringen i Köln. (Foto: AP)

Ståle Solbakken har allerede modtaget flere jobtilbud fra skandinaviske klubber, efter at nordmanden i sidste uge blev fyret i FC Köln.

Den tidligere FC København-træner vil dog ikke afsløre fra hvem - og har tænkt sig at tage en pause i de kommende måneder.

- Nej, det er ikke aktuelt med et nyt trænerjob lige nu, siger Solbakken til Hamar Arbeiderblad.

- Jeg har ikke haft mere end to ugers sommerferie om året siden jeg var 19-20 år gammel, tilføjer han.

Den 44-årige nordmand har forhandlet færdig med klubledelsen i Köln og er nu en fri mand. Selv om han godt kunne påtage sig et nyt job, så regner han med at bruge de næste to-tre måneder i familiens hus i Hamar i Norge.

- I Hamar har vi jo en base med et hus, som er lige til at flytte ind i. Børnene skal jo have et normalt liv, og Hamar bliver basen de næste to-tre måneder, så får vi se, hvad der sker, siger Solbakken.

Frem til sidste sommer var Ståle Solbakken træner i FC København, hvor han havde stor succes. Blandt andet førte nordmanden FCK frem til 1/8-finalerne i Champions League i 2010/11-sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere