Topmålmand holder sig varm med tis

Temperaturen kommer ned på -12 grader, når St. Etienne lørdag spiller - målmand har løsningen klar

Jeremie Janot er en skør rad. (Foto: AP)
Jeremie Janot er en skør rad. (Foto: AP)

Vintervejret har i dén grad ramt Europa, også længere sydpå.

Således ventes der op mod -12 grader, når St. Etienne lørdag aften spiller hjemmekamp mod Lorient i den bedste franske fodboldrække - kombineret med en solid vind kommer det til at føles som -22 grader.

Hjemmeholdets keeper Jeremie Janot har dog udviklet en løsning på det, der er et reelt problem for især målmanden, der i lange perioder bare kan stå og glo på de andre spillere, som trods alt kan holde sig varme ved at løbe konstant.

- Jeg har prøvet alt, men jeg har ikke fundet noget bedre end det, man også gør i surfing, siger Janot, der tager en våddragt på under sit fodboldtøj.

- Når der er et kvarter tilbage af kampen, tisser jeg inde i dragten. Jeg skal jo alligevel direkte i bad bagefter, siger Janot til L'Quipe.

- For målmænd er det nødvendigt at bruge nogle særlige beskyttelseshandsker af latex. Men fødderne er et stort problem. Ham, der opfinder en løsning på dét problem, kan lave sig en formue. Under alle omstændigheder er det bedre at spille end at sidde på bænken. Bænken er det værste, selv med et varmt tæppe, siger Janot.

St. Etienne måtte på grund af vintervejret aflyse torsdagens træning på grund af frost i banen.

0 kommentarer
Vis kommentarer