Her er OB's nye målmand

Rygter sender Jesper Christiansen hjem til OB

Stuhr Ellegaard har trænet med FCN siden stoppet i Heerenveen. (Foto: Ernst van Norde)
Stuhr Ellegaard har trænet med FCN siden stoppet i Heerenveen. (Foto: Ernst van Norde)

Kevin Stuhr Ellergaard har rendt klubløs rundt siden stoppet i Heerenveen, men nu skulle der være en ny arbejdsgiver på plads - nemlig svenske Elfsborg. Her er den tidligere FCK- og landsholdsmålmand Jesper Christiansen på kontrakt, men Jesper Christiansen er i følge Tipsbladet på vej hjem til OB.

Danmark er angiveligt interessant for Jesper Christiansen, der godt vil være tættere på sine børn.

Har ikke hørt fra dem
Kevin Sturh Ellegaard kalder Elfsborg for interesant, men har endnu ikke hørt fra svenskerne.

- Jeg kender ikke noget til det, og jeg har ikke hørt fra Elfsborg. Det er gisninger, og jeg ved jo ikke engang om Jesper reelt er på vej hjem.

- Og det skal han selvfølgelig være, før der overhovedet er en plads at udfylde, siger Kevin Stuhr Ellegaard til Tipsbladet.

Det er lokalavisen Borås Tidning, der har historien om Jesper Christiansen og Stuhr Ellergaard. Til avisen siger Elfsborgs klubchef Stefan Andreasson:

- Der er ikke meget at sige. At der findes interesse for Jesper i Danmark er vel ikke specielt underligt med tanke på den målmand, han er. Vi har en dialog med Jesper. Han har to år tilbage af sin kontrakt med os. Lige nu er han på ferie i udlandet, og vi får sikkert anledning til at tale igen, når han kommer tilbage, siger klubchef i Elfsborg.