FCK-flop sparker røv i Sverige

FCK's udlejede midter-forsvarer Peter Larsson var et flop i Danmark, men i Sverige er han røget direkte ind som en af profilerne hos de svenske sølvvindere.

Peter Larsson slog aldrig helt til i FCK, men blomstrer nu hinsidan. (Foto: Lars Poulsen)
Peter Larsson slog aldrig helt til i FCK, men blomstrer nu hinsidan. (Foto: Lars Poulsen)

Han formåede ikke at slå til hos FCK, men svenskerne elsker ham.

FC Københavns midter-forsvarer Peter Larsson har siden februar været lejet ud til Allsvenskan-klubben Helsingborg, og her har han fået helt anderledes tur i den.

Den svenske avis ´Expressen´ har netop kåret forårets bedste spillere i Allsvenskan, og her er Larsson røget ind på en flot 13.plads. Larsson har været én af profilerne, der har været med til at føre klubben helt til tops, og det høster han stor anerkendelse for.

- Helsingborg har blot sluppet fem mål ind i ni kampe. Det skyldes til dels Peter Larsson, som har givet tryghed til HIF-forsvaret med god spilforståelse og hovedstødsstyrke, skriver Expressen.

Larsson er foreløbig lejet ud til Helsingborg til august måned. Det er stadig uvist, om han vender tilbage til FCK efter sommerferien, men ifølge tipsbladet.dk har Helsingborg vist interesse for, at midter-forsvareren fortsætter i hjemlandet.

Læs også: FCK-keeper vil tilbage til Sverige

0 kommentarer
Vis kommentarer