'Jeg måtte selv vælge en pige'

Voldtægts-tiltalt fodboldstjerne: - En af gutterne sagde, at jeg bare selv kunne vælge en pige, siger spiller i Allsvenskan, der erkender samleje men sigtes for voldtægt

Spilleren fra Allsvenskan nægter voldtægt, men erkender samleje med den 18-årige. En af vennerne i lejligheden sagde: Bare vælg en af pigerne, lyder hans forklaring (Foto: Mikkel Khan Tariq)
Spilleren fra Allsvenskan nægter voldtægt, men erkender samleje med den 18-årige. En af vennerne i lejligheden sagde: Bare vælg en af pigerne, lyder hans forklaring (Foto: Mikkel Khan Tariq)

Nu er en spiller i Allsvenskan formelt tiltalt for voldtægt og han kommer for retten allerede på tirsdag.

En kun 18-årig pige er afhørt og har forklaret, at hun lå og sov på en sofa i en lejlighed i Gävle, hvor fodboldstjernen kom sammen med en flok venner.

- Jeg vågnede ved, at nogen trængte ind i mig. Jeg skriger og skubber den fremmede mand væk, fortæller hun.

Pigen er ven med en nogle juniorspillere i den lokale fodboldklub, som tog spilleren med i lejligheden midt om natten. Han kravlede ned under tæppet til den sovende pige på sofaen, mens de andre gik i køkkenet. De hørte pigens skrig:

- Gå væk din djævel, hvem er du?

I hendes forklaring fortæller hun, hvor chokeret hun var.

Spilleren stak af fra lejligheden, men vendte tilbage aftenen senere, hvor han blev anholdt.

'Ren kaos'
- Jeg gik tilbage fordi jeg havde dårlig samvittighed, da jeg jo ikke kendte hende, har han fortalt til Aftonbladet.

Han erkender samleje, men nægter voldtægt.

- En af drengene sagde, at jeg bare kunne vælge en pige, forklarer han. Der var flere sovende piger i lejligheden. Anklageren beskriver den 18-årige som 'forsvarsløs på grund af søvn og alkohol'.

En af spillerens venner mener, at hans karriere - alene på grund af anklagen - er slut. Politiet beskriver situationen i lejligheden som 'ren kaos'.

Allsvenskan-stjernen påstår, at en navngiven mand i lejligheden sagde: 'Bare vælg en af pigerne', men det nægter manden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere