Flere Superliga-spillere på vej til Norge?

Michael Schjønberg afviser ikke, at der kan komme flere spillere fra den danske Superliga til Vålerenga

Mike Jensen er også rejst til norsk fodbold (Foto: Lars Poulsen)
Mike Jensen er også rejst til norsk fodbold (Foto: Lars Poulsen)

Christian Grindheim er tæt på at skifte fra FC København til Vålerenga i hjemlandet Norge. Kun lægetjekket og Grindheims underskrift mangler, før midtbanespilleren kan tiltræde i klubben på en lejekontrakt for de kommende fem måneder.

Danske Michael Schjønberg blev tilknyttet trænerteamet i den norske Tippeliga-klub i januar, og han afviser ikke, at Vålerenga senere i det norske transfervindue gafle spillere fra den danske Superliga.

Se mere:

Se også: FCK-flop tæt på norsk retur

- Vi har brug for spillere for at løfte os. Det skal være spillere, som fra dag 1 kan forstærke os, og det er klart, at danske spillere er i høj kurs – bare se på Rosenborg. Selvfølgelig har vi nogle emner og spillere, vi diskuterer her også, men der jo også det i det, at danske spillere ikke er billige at hente. Men der skal flere spillere ind. Om det bliver danskere eller hvor de kommer fra, det er ikke til at sige, siger Schjønberg til tipsbladet.dk.

Foreløbigt er Michael Schjønberg glad for, at klubben ser ud til at få gavn af Christian Grindheim, for FCK-spilleren har været øverst på ønskelisten.

- Vi manglede en rutineret og dygtig spiller til midtbanen. Det har været vigtigt for os i det her tilfælde at få norske spillere ind på et par positioner. Spillere, som ikke skal bruge så lang tid på at falde på plads, og som kan træde til med det samme og forstærke holdet. Her bliver Grindheim en vigtig spiller for os, så vi er glade for, at han kommet til.

Se også:

Se også: Mike Jensen får langtidskontrakt i Norge

- Vi har også hentet Daniel Fredheim Holm i Rosenborg, og han var vores førsteprioritet til den plads, og nu har vi så hentet Christian, som var førsteprioriteten til midtbanepladsen, så vi er glade for, at vi har været i stand til at hente de spillere.

Nordmændene har sikret sig en købsoption på FCK-spilleren, skriver Vålerenga på sin hjemmeside. Om det er planen, at den skal udnyttes eller ej, må tiden vise, fortæller Schjønberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere