Tobias Mikkelsen til Rosenborg

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller skifter den tyske bundklub Greuther Fürth ud med norske Rosenborg

Tobias Mikkelsen skal en tur til norsk fodbold. (Foto: Jens Dresling)
Tobias Mikkelsen skal en tur til norsk fodbold. (Foto: Jens Dresling)

Nicki Bille får dansk selskab i Rosenborgs angreb.

Ekstra Bladet erfarer via kilder tæt på den traditionsrige norske klub, at Tobias Mikkelsen skifter tyske Greuther Fürth ud med Rosenborg.

Nicki Bille og Tobias Mikkelsen spillede med pæn succes sammen i FC Nordsjælland og skal nu begge have genrejst karrierer, der af forskellige årsager var endt ude på et sidespor.

26-årige Mikkelsen skiftede efter EM i sommer fra FC Nordsjællands danske mestre til Bundesliga-oprykkeren Fürth, men opholdet blev aldrig, som den hurtige kantspiller havde håbet.

Landsholdsfløjen blev aldrig fast mand i den tyske bundklub, kom en smule på kant med træner Mike Büskens og nåede i efteråret kun at optræde seks gange i Bundesligaen – alle som indskifter.

Langt fra frit valg
Tobias Mikkelsen var slet ikke i truppen, da Greuther Fürth onsdag mødte hollandske AZ Alkmaar i en træningskamp i Tyrkiet, og her til morgen forlod han så træningslejren

’Personlige årsager’ lød klubbens forklaring, og det satte naturligvis gang i spekulationerne. De kan godt stoppe nu. Rosenborg er næste adresse.

Tobias Mikkelsen har langtfra haft frit valg på alle hylder i sin jagt på spilletid. Da han både har spillet for FC Nordsjælland og Greuther Fürth i denne sæson, var langt de fleste ligaer lukket land. UEFA tillader nemlig ikke, at en spiller at optræde for tre eller flere forskellige klubber samme sæson.

Men i Norge bliver sæsonen afviklet henover et kalenderår, og Tobias Mikkelsen kan derfor gå i gang med en ny sæson med Rosenborg. Og mon ikke Nicki Bille er godt tilfreds med at få lidt dansk selskab oppe i Trondheim.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen