Annonce:
Annonce:

Dansk rigmand investerer i norsk klub

Den danske rigmand Asger Jensby vil bidrage til at få Kongsvinger tilbage i Tippeligaen. Der kan være en dansk spiller på vej til klubben

Rigmanden Asger Jensby har købt sig ind i norske Kongsvinger. (Foto: Ole Steen)
Rigmanden Asger Jensby har købt sig ind i norske Kongsvinger. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Fodbold

Den danske rigmand Asger Jensby, der tidligere har været involveret i cykelholdet Team CSC, kaster en del af sin formue ind i den norske fodboldklub Kongsvinger, der i år kun akkurat undgik at rykke ud af den næstbedste norske række.

Det havde Jensby sin del af æren for, da han fik etableret en kreds af investorer, som gjorde det muligt at ansætte et af de største norske trænernavne, Tom Nordlie.

Han reddede holdet, og nu forklarer Jensby til den lokale avis Glomdalen, at målet næste år at slutte blandt de fire bedste i den næstbedste række for så at rykke op i den bedste norske række, Tippeligaen, i 2010.

- Og så skal vi være med til at sikre, at KIL er klar til opgaven og ikke bliver et hold, som rykker direkte ud igen, siger Jensby, der ønsker at fortsætte med Nordlie som træner.

- Vi er begge vindertyper, som ønsker at bidrage til at gøre KIL bedre, siger Jensby, der også har fået at vide af Nordlie, at træneren vil have forstærkninger til truppen.

- Jeg har set listen over spillere, han mener vil passe ind i KIL. Det er spillere med Tippeligaerfaring, og der er også en spiller fra den bedste danske rækker, siger Jensby, der i øvrigt er gift med en kvinde fra Kongsvinger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: