Annonce:
Annonce:

Ekstreme fans tvang sportschefen ud

To af AIKs største fodboldhelte går til modangreb mod klubbens ekstreme fans, der netop har tvunget sportschefen ud

AIK er kendt for at have nogle af Skandinaviens mest ekstreme fans. Og de er i øjeblikket med til at sætte dagsordenen i klubben.
AIK er kendt for at have nogle af Skandinaviens mest ekstreme fans. Og de er i øjeblikket med til at sætte dagsordenen i klubben.
Annonce:
Følg Fodbold

Det er de ekstreme fans, der sætter dagsordenen i den svenske klub AIK, og der skal gøres noget nu, hvis ikke klubben skal miste værdighed og tiltrækningskraft på nye spillere.

Det mener to af klubbens tidligere spillere.

De to tidligere landsholdsprofiler Johan Mjällby og Magnus Hedman er rystede over udviklingen i deres gamle klub, hvor en gruppe af de mest ekstreme fans netop har presset sportschef Ola Andersson ud.

- Det er helt ok, at fans er bekymrede for deres hold. Hvis man mener, at Magnus Hedman, der lukker syv bolde i de sidste kampe skal skiftes ud, så er det én ting. Så har det en årsag og

- Til fans er bekymrede over deres team er helt ok. Hvis man mener, at Magnus Hedman, der lukket syv bolde ind de sidste kampe, skal skiftes ud, så er det én ting. Så har det klar årsag, og man kan skifte målmand. Men hvorfor vil man af med Ola? Hvorfor true Sanny Åslund (tidligere formand i AIK, red.)? Hvad kommer de fans med, som er bedre? lyder det fra Hedman til Aftonbladet.

Han har sammen med Mjällby skrevet et åbent brev til alle i og omkring AIK. Budskabet er, at sande fans bakker op og hooligans bør udelukkes.

- I vores øjne er fans, der truer ikke sande AIK-fans. De ønsker ikke klubbens bedste. En AIK-tilhænger truer ikke - han eller hun støtter holdet i med- og modgang, lyder det blandt andet.

En gruppe af AIK's ekstreme fans - tæt bevogtet af politi - mødte mandag op til møde med klubbens formand, Per Bystedt, og daglig leder, Lars Rekke, med klar besked om at Ola Andersson skulle fyres. En halv time senere sagde sportschefen op.

- Jeg blev tvunget ud, erklærede Norling efterfølgende i en pressemeddelelse.

Tidligere på dagen valgte Bystedt og Rekke at fyre cheftræner Rikard Norling.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: