Gaarde på vej til Davids klub

Norske Strømsgodset vil hente Allan Gaarde i Viking. Eks-AaB'eren er smigret, men vil først beslutte sig efter sin ferie

Så gode venner var David Nielsen og Allan gaarde - men det er længe siden. (Foto: Ole Kjær)
Så gode venner var David Nielsen og Allan gaarde - men det er længe siden. (Foto: Ole Kjær)

Det er næppe nogen underdrivelse at skrive, at forholdet mellem David Nielsen og Allan Gaarde er iskoldt i kølvandet på deres meget omtalte sammenstød på AaB's træningsbane i 2005.

Men nu kan de to kamphaner, der fik genoplivet den gamle konflikt med udgivelsen af David Nielsens bog 'Sorte Svinø, igen blive holdkammerater - denne gang i norske Strømsgodset.

Her har David Nielsen i denne sæson været lejesvend med en vis succes. I øjeblikket har nordmændene ikke pengene til at beholde angriberen, men hvis det mod forventning lykkes at finde den fornødne kapital, så kan genforeningen blive en realitet.

Således siger Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet, at han har modtaget et tilbud fra Strømsgodset på Allan Gaarde.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået en forespørgsel, men foreløbigt er der ikke noget, der er konkret, siger Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.

Allan Gaarde har også hørt om interessen, men han afviser at tage stilling til et eventuelt klubskifte før han har været på ferie.

- Jeg er bekendt med interessen fra Godset. Det er jo smigrende, men jeg har givet besked om, at jeg skal have ferie de næste uger. Så må vi se, når jeg er tilbage, siger Allan Gaarde.