Annonce:
Annonce:

Kim Christensen vælter sig i ros

Både den svenske avis Expressen og de svenske fodboldfans kårer IFK Göteborgs danske keeper Kim Christensen som sæsonens bedste i Allsvenskan

Kim Christensen har grund til at smile. (Foto: Expressen)
Kim Christensen har grund til at smile. (Foto: Expressen)
Annonce:
Følg Fodbold

Kim Christensen har gjort et enormt indtryk på fodboldsverige siden sit skifte fra FC Nordsjælland til IFK Göteborg for snart et år siden. Nu får han også konkret hæder.

Christensen er på årets hold ('Allsvenskans superelva 2008') i den store avis Expressen, et hold udpeget af den toneangivende svenske fodboldekspert Mats Olsson.

Olsson har tidligere kaldt Christensen 'årets køb' og et 'fantom', og nu har han altså udtaget den danske keeper til et hold, som også indeholder blandt andre Henke Larsson, Anders Svensson og Kalmars stortalenter, brødrene Viktor og Rasmus Elm.

Også den anden store tabloidavis i Sverige, Aftonbladet, er Kim Christensen tæt på at være årets målmand.

Avisens læsere har ham som favorit, idet 50,1 pct af dem har stemt ham ind i buret. Men avisens fodboldekspert Simon Bank har alligevel valgt at kåre den kommende FCK-keeper Johan Wiland (32,5 pct) fra Elfsborg til årets målmand.

Den officielle kåring af årets målmand i svensk fodbold løber af stabelen den 17. november. Her skal Christensen formentlig kæmpe med Wiland og landsholdskeeper Andreas Isaksson (PSV Eindhoven) om æren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: