Masser af ros til Bille: Han er banens gigant

Den danske angriber bliver skamrost af sin træner efter hattrick torsdag aften

Nicki Bille Nielsen er sammen med Christian Gytkjær blandt de mest scorende i norsk fodbold denne sæson. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Nicki Bille Nielsen er sammen med Christian Gytkjær blandt de mest scorende i norsk fodbold denne sæson. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Nicki Bille Nielsen leverede lige præcis, hvad han er hentet til Norge for: mål!

Tre styk, da Rosenborg torsdag vandt 4-2 over Sarpsborg 08 i Tippeligaen.

Efterfølgende var der store roser fra storholdets cheftræner Per Joar Hansen.

Se også: Vanvittig dansk målfest i Norge

- Det er altid godt, når han scorer. Jeg har dog aldrig været bekymret for ham. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde for holdet. Han er stærk defensivt, han er et opspilspunkt, han generer midterstopperne og skaber rum for andre. Jeg har bare gået og ventet på, at der skulle komme en forløsning.

- Det er helt fantastisk, at han scorer tre mål i dag (i går, red.). Han var banens gigant, sagde cheftræneren til Verdens Gang efter kampen.

Se også: Udlandet sammenligner Bille med Hulk

Bille bragte Rosenborg på 1-0 og 2-0 efter 33 og 34 minutter, inden han scorede kampens sidste mål på straffespark to minutter før tid.

I alt er han oppe på fem træffere i sæsonen - ét mindre end den tidligere FC Nordsjælland-spiller Christian Gytkjær, der er topscorer i ligaen med seks mål efter sit hattrick torsdag aften for Haugesund.

0 kommentarer
Vis kommentarer