Nicki Bille anholdt i Norge

Rosenborgs angriber smidt i detentionen efter at have lavet ballade i Trondheim

Nicki Bille forsøger lidt for ihærdigt at gå sit forbillede Nicklas Bendtner i bedene.

Ud over at hamre kasser ind for Rosenborg i norsk fodbold, har angriberen nu også fået en sag mod ordensmagten at tænke på.

Natten til fredag blev landsholdsspilleren anholdt i Trondheim efter uroligheder.

Det skriver avisen adressa.no fredag.

Politiet fortæller til avisen, at man har anholdt en 25-årig mand udenfor Three Lions lidt efter klokken to. Avisen skriver endvidere, at man er bekendt med, at der er tale om Nicki Bille.

- Vi ser på denne sag med største alvor, og vi vil komme til bunds i den og finde ud af, hvad der skete, siger Rosenborgs leder Tove Moe Dyrhaug til avisen.

Hyggeligt ser det ud. Bendtner drikker drinks på Fugu i det centrale København. (Privatfoto) Sport og Spil Igen-igen-igen: Bendtners skandale-pletskud

Bille har fået et bødeforlæg på 10.000 norske kroner efter at have smadret et glas, spyttet på en ansat og slået ud efter andre mennesker, efter han forlod baren.

- Episoden fandt sted udenfor Three Lions, hvor vedkommende var blevet smidt ud fra, siger operationsleder Frank Brevik i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Angriberen røg med i detentionen, hvor han tilbragte resten af natten og fredag morgen.

- Personen har fået et bødeforlæg for forstyrrelse af den almindelige fred og orden, siger jourhavende ved Trondheim politidistrikt Mette Kollstrøm til adressa.no.

Nicki Bille har spillet sig ind i varmen på landsholdet dette efterår. Efter at have fået debut mod Polen i august, fik han chancen fra start mod Armenien i september.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen