Schjønberg: Vildt anderledes i Norge

Det har krævet meget af Vålerengas danske assistenttræner Michael Schjønberg at vænne sig til den norske måde at spille fodbold på.

(Foto: Thomas Wilmann)
(Foto: Thomas Wilmann)

Den tidligere danske landsholdsspiller Michael Schjønberg har tidligere stået i spidsen for klubber som Herfølge og FC Vestsjælland, men i øjeblikket gør han sig som næstkommanderende i den norske klub Vålerenga, hvor han er assistent for cheftræner Kjetil Rekdal.

Schjønberg har bestridt jobbet i næsten et år, og det har krævet en stor personlig indsats at vænne sig til den norske spillestil som er noget anderledes end den, der praktiseres i Danmark.

- Det har været noget af en omvæltning. Her oppe er fodbold meget mere fysisk. Det har været vildt anderledes. Resultaterne har ikke været acceptable. Vi havde utroligt mange spillere, og der har været afgang, ligesom vi har fået nye spillere ind, siger Michael Schjønberg til Sjællandske.

Vålerenga endte på en skuffende 11. plads i Tippeligaen i den forgangne sæson. Foruden Michael Schjønberg er også Nicolai Høgh på lønningslisten i den norske klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere