Tromsø-keeper på vej til Danmark?

Den svenske keeper Marcus Sahlman er rykket ud af Tippeligaen med Tromsø - næste skridt kan måske blive at rykke til Danmark

På torsdag skal norske Tromsø op imod Tottenham i Europa League-gruppespillet, og isoleret set tegner det et billede af en succesfuld fodboldklub. Historien er dog en ganske anden for klubben fra Norges syvendestørste by. I den netop afsluttede sæson rykkede Tromsø ud af Tippeligaen takket være en næstsidste plads - en kæmpe streg i regningen ovenpå fjerdepladsen fra 2012. Dermed kan Tromsø se frem til kampe mod klubber som Ull Kisa, Strømmen og Bryne efter braget mod Tottenham.

En nedrykning fører som regel flere udskiftninger med sig, og det er også tilfældet for Tromsø, der med sikkerhed må vinke farvel til den svenske keeper Marcus Sahlman, der har vogtet målet i klubben i fem år.

Og Danmark kan måske blive næste destination for den næsten to meter høje målmand. Til FotbollDirekt.se fortæller han, at han har følere fra hele Skandinavien.

- Jeg er åben for det meste. Om det bliver Sverige, Danmark, Norge eller noget helt andet har jeg ingen anelse om. Det er en spændende tid for mig, siger den 28-årige svensker.

Marcus Sahlman har tidligere tørnet ud for Trelleborg og Halmstad - han står desuden noteret for tre kampe for det svenske U/21-landshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere