Brann snupper Malmös guldtræner

Rikard Norling forlod Malmö FF i november, efter han havde gjort dem til mestre. Norling fortsætter karrieren i Brann, hvor han har fået en kontrakt på tre år

Den svenske træner Rikard Norling fortsætter sin karriere i Bergen-klubben Brann, der netop har bekendtgjort, at de har lavet en tre-årig kontrakt med ham. Den 42-årige svensker blev i den forgangne Allsvenskan-sæson svensk mester med Malmö FF og blev kåret til Årets Træner. Alligevel sagde han sit job op.

Nu er fremtiden altså på plads, og Brann glæder sig over, at de har fået deres ønskekandidat til posten.

- Rikard har været vores klare førstevalg til jobbet som ny cheftræner i Brann. Hans navn stod på toppen af vores ønskeliste, og vi er meget glade for at kunne præsentere Rikard Norling som Branns nye cheftræner i dag, siger bestyrelsesformand Mette Nora Sætre til klubbens hjemmeside.

Rikard Norling bliver præsenteret officielt på klubbens stadion i aften klokken 18.30. Nu glæder han sig til at komme i gang med arbejdet.

- Det føles godt, at det nu er klart. Jeg har lige skrevet kontrakten under, og nu kan jeg smøge ærmerne op og begynde at arbejde for Brann. Jeg håber, at Bergen by, Brann og stadion vil forføre mig, siger Norling.

Svenskeren afløser Rune Skarsfjord som træner i den norske klub. Skarsfjord forlod tidligere på året jobbet, hvorefter blandt andre danske David Nielsen blev sat i forbindelse med jobbet. Han skrev siden under på en kontrakt som assistenttræner for Ronny Deila i Strømsgodset.

0 kommentarer
Vis kommentarer