Avis: Rosenborg vil sælge Nicki Bille

Ifølge den norske avis Adresseavisen er Rosenborg interesseret i at få angriberen Nicki Bille Nielsen solgt

Rosenborg har sat Nicki Bille Nielsen på transferlisten og vil forsøge at sælge den kontroversielle angriber i januar, skriver norske Adresseavisen.

Ifølge Trondheim-avisen er der to årsager til, at Rosenborg vil af med Nicki Bille. Dels er den 25-årige dansker alt for svingende i sine præstationer på banen, og dels har der været for mange forstyrrende episoder uden for banen.

Nicki Bille er en af de største profiler i den bedste norske fodboldrække, Tippeligaen, og han er også et hit hos tilhængerne.

Men Nicki Bille har haft en turbulent debutsæson i Rosenborg. Blandt andet rev han sin trøje i stykker under 0-1-nederlaget til Sandnes Ulf i april.

Se også: Bille beklager anholdelse: Jeg var fuldSe også: Ekspert: Fuld Nicki Bille bør få landsholdspause

Og i september blev han arresteret af politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse i Trondheim. Efter den hændelse var han ude at beklage sin opførsel.

Beklagelsen har muligvis ikke været nok til, at Rosenborgs klubledelse ønsker at beholde Nicki Bille i truppen.

Adresseavisen erfarer, at Rosenborgs sportslige og administrative ledelse ønsker at sælge Nicki Bille i løbet af det kommende transfervindue.

Det internationale transfervindue er åbent i hele januar, mens man i Norge kan købe spillere fra 14. januar og helt frem til 5. april.

Se også: Rosenborg sender Nicki Bille i terapiSe også: Dansk nedtur i norsk finale

Den sportslige leder i Rosenborg, Erik Hoftun, ønsker ikke at kommentere oplysningerne, men siger følgende om situationen omkring Nicki Bille:

- Der har været både op- og nedture. Han har været strålende i enkelte kampe og altid givet alt for holdet. Men han har som vores andre angribere scoret for få mål, siger Hoftun.

Adresseavisen kunne ikke komme i kontakt med Nicki Bille selv, fordi han er på ferie, men spillerens agent Nikola Juric afviser et forestående salg.

- Jeg har ikke hørt noget om, at han skal sælges. Han trives meget godt i Rosenborg, og vil blive der, siger Juric.

0 kommentarer
Vis kommentarer