Gammel kending tilbage til Danmark

Den tidligere Viborg-spiller Paul Obiefule vender tilbage til dansk fodbold efter senest at have været i Sverge. Det vides endnu ikke, hvilken klub han skal tørne ud for.

Arkivfoto: Andreas Szlavik
Arkivfoto: Andreas Szlavik

Fra 2004 til 2007 havde Viborg den nigerianske midtbanespiller Paul Obiefule på lønningslisten, men siden har han været omkring norsk, finsk og svensk fodbold. Nu gør han dog klar til at slutte ringen.

Paul Obiefule har i den forgangne sæson været på kontrakt i Assyriska FF fra den næstbedste svenske række, men nu er de to parter blevet enige om at afbryde samarbejdet – nigerianeren vil til Danmark.

- Han har en dansk kone og har bestemt sig for at flytte til Danmark og fortsætte karrieren der. Begge parter har derfor været enige om at aktivere den klausul, som gjorde det muligt at opsige aftalen. Vi takker Paul for hans tid i klubben og ønsker held og lykke fremover, siger Assyriskas klubchef Aydin Aho til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Paul kom til den sidste uge i marts og haltede lidt efter træningsmæssigt. Men han har gjort det godt i sæsonen, og vi er tilfredse med ham. Han har trivedes rent fodboldmæssigt, men jeg har kunnet forstå, at familien har haft lidt svært ved at tilpasse sig.

27-årige Paul Obiefule står noteret for 14 landskampe for Nigeria. Han scorede to mål i den netop afsluttede sæson i Sverige.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer