Konkrete bud på norsk legende

West Bromvich og Tottenham mangler en manager, og stolelegen kan måske sende Moldes træner Ole Gunnar Solskjær til England

Ole Gunnar Solskjær (Foto: AP)
Ole Gunnar Solskjær (Foto: AP)

Ole Gunnar Solskjær er gået i tænkeboks omkring sin fremtid i Molde, hvor han har vundet tre titler på tre år. Hans kontrakt løber frem til sommer, men det giver måske mening for både ham og Molde, at han ikke tager hul på den nye sæson.

For det er et spørgsmål om tid, før Solskjær tager hul på en managerkarriere i England, hvor han har et stort navn efter sin tid i Manchester United som først spiller og siden som reserveholdstræner. Nu står Premier League-klubberne West Bromvich og Tottenham uden managers, og det kan føre Solskjær til England.

Han bliver i hvert fald nævnt i forbindelse med jobbet i West Bromvich, mens en større stoleleg kan komme i spil, hvis Tottenham vælger for eksempel at ansætte Swanseas danske manager Michael Laudrup eller Southamptons Mauricio Pochettino.

Se også: Tottenham-fans vil have Laudrup

Er Flanagan lidt for glad for sin scoring?

I Molde har de noteret sig, at der er interesse for deres cheftræner.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået formelle henvendelser, men jeg vil ikke sige, hvornår de kom, eller hvor de kom fra. Ole har et navn og en position, som altid vil gøre ham attraktiv. Og han har et ry i England, der gør, at han ofte vil være en kandidat der, siger Moldes administrerende direktør Tarje Nordstrand til Romsdals Budstikke.

Tre titler på tre år
Solskjær er blevet tilbudt en kontraktforlængelse, men han har endnu ikke takket ja eller nej. Det forventer den norske klubs ledelse, at han gør inden jul, og Molde er allerede begyndt at afsøge markedet for mulige erstatninger.

- Ja, vi er forberedte på, at det er et muligt scenarie. Ole har vundet tre titler på tre år i Molde. Det er oplagt, at det kan være god timing for ham, hvis han vil videre i karrieren.

- Vi har bedt om en afklaring før jul. Vi snakker sammen dagligt, men ved foreløbig ikke, hvornår det bliver afgjort. Indholdet i en ny aftale har været velkendt i land tid. Dette handler udelukkende om, hvorvidt Ole vil blive i Norge de næste år.

Ole Gunnar Solskjær var i sommer til forhandlinger med Aston Villa, men dengang blev han i Molde. Nu kan drømmen om et managersæde i Premier League blive opfyldt.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer