Svensk storklub: Vi følger Nicki Bille

Nicki Bille Nielsen kan muligvis være på vej til IFK Göteborg, hvor man hold nøje øje med Rosenborg-danskeren

Nicki Bille i aktion for Danmark mod Malta. (Foto: Lars Poulsen)
Nicki Bille i aktion for Danmark mod Malta. (Foto: Lars Poulsen)

IFK Göteborg har måtte vinke farvel til klubprofilen Tobias Hysén og der spekuleres derfor i øjeblikket i hvem, der skal erstatte den 31-årige svensker.

Her synes Nicki Bille Nielsen blandt de mest populære navne, og sportschef Håkan Mild indrømmer, at Rosenborg-danskeren er blandt de spillere, klubben følger.

- Vi vil se, hvad der sker, om der vil være en intern eller ekstern løsning på angrebsproblemet, siger Mild der indrømmer kendskabet til den danske bad boy.

- Ja, ham kender vi til. Vi følger norske fodbold og nordisk fodbold, og han spiller i Rosenborg og dem har vi set mange gange i denne sæson. Der er en fyr, der spillede på U21-landsholdet og i udlandet, så ham har vi styr på. Det er vores opgave at have det.

Der har i de norske medier for nylig været en del spekulationer om, at Rosenborg ønsker at sælge den danske angriber, og Mild tror også at der er en vis sandsynlighed for dette, og han kunne ifølge svenskeren godt ligne en erstatning for Hysén.

- Ja, det kunne han vel være. Han ville endda være i stand til at have spille på en måde, der passer os. Men om han er aktuel eller ej, er ikke noget, jeg ville tale med dig om nu her.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen