Dansker blev hattrick-helt i Sverige

Lasse Vibe blev hattrick-helt, da hans svenske klub IFK Göteborg smadrede Åtvidaberg med 5-0

Lasse Vibe bliver tiljublet af sine svenske fans, efter han bombede et hattrick i kassen i den svenske liga. (Foto: Daniel Stiller/Zumapress)
Lasse Vibe bliver tiljublet af sine svenske fans, efter han bombede et hattrick i kassen i den svenske liga. (Foto: Daniel Stiller/Zumapress)

Den tidligere SønderjyskE-profil Lasse Vibe har det som et blommen i et æg i den svenske storklub IFK Göteborg.

Han er kommet fint fra start i den svenske liga i 2014-sæsonen og var før torsdagens kamp noteret for både assists og et enkelt mål.

Det fik dog ikke Vibe til at hvile på laurbærerne, og han eksploderede i et sandt målorgie, da hans klub sejrede med 5-0 over Åtvideberg hjemme på Nye Ullevi. Hele tre mål var danskeren noteret for, da stadionuret rendte ud.

Med hattricket bomber han sig ind på en delt førsteplads på den svenske topscorerliste med 4 mål.

Trods den store succes var Vibe ikke meget for at rose sin egen indsats efter kampen.

Se også: Lasse Vibe kæmper for medaljer og EL-plads

- Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at hylde holdet. Både Martin ( Smedberg - Dalence ) og Philip ( Haglund) spillede store kampe. Derfor hylder jeg holdet frem for alt, sagde den danske matchvinder til expressen.

Det kan godt være, at Vibe var beskedenheden selv efter kampen. Til gengæld var den tidligere FCK-back Oscar Wendt ikke bange for at rose hattrick-helten på twitter.<br /><br /><p>- Fuldt fortjent Lasse Vibe. Godt gået gamle dreng, skrev den nuværende Bundesliga-spiller på twitter.</p><p>Også en anden fan var klar med yderst rosende ord.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p>Skriv fucking livstidskontrakt med Sam &amp; <a href="https://twitter.com/LasseVibe">@LasseVibe</a>!!</p>— Johan Bark (@johanbark) <a href="https://twitter.com/johanbark/statuses/456871696239439872">17. april 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>- Skriv livstidskontrakt med Sam og Lasse Vibe, skriver en imponeret Göteborg-tilhænger.</p><a id="_ace267ed-7728-466c-92b3-4f47bf64092b" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/skandinavien/article4533136.ece">Lasse Vibe scorede igen</a><br /><br /><p>Storsejren var tiltrængt for IFK Göteborg, der ellers fået en svingende start på denne sæson og har været stærkt kritiseret i de svenske medier. Men mon ikke storsejren gør kritikerne stumme for en stund. Den svenske storklub er pt. placeret på en tredjeplads i Allsvenskan - den bedste svenske fodboldrække.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer