Rosenborg om Bille: Det havde vi ikke brug for

I Nicki Billes klub Rosenborg jubler man ikke ligefrem over angriberens seneste eskapader

Nicki Bille lod temperamentet skinne igennem, da han tilbage i april sidste år fik rødt kort i en kamp (Foto: Arve Johnsen , Digitalsport)
Nicki Bille lod temperamentet skinne igennem, da han tilbage i april sidste år fik rødt kort i en kamp (Foto: Arve Johnsen , Digitalsport)

Det var ikke ligefrem en sag om en spillers vold mod tjenestemand i funktion, som norske Rosenborg drømte om, da man gik på påskeferie i sidste i uge.

Ikke desto mindre var det, hvad man måtte forholde sig til, efter at Nicki Bille blev anholdt natten til langfredag og sigtet for ovenstående, efter han angiveligt skulle have spyttet i en politibil og bidt en politibetjent i armen, som Ekstra Bladet kunne afsløre i dag mandag.

- Det er jo lidt dumt, at vi får sådan en sag igen. Det er desværre ikke første gang. Det er ikke noget, vi ønsker, siger klubformand Ivar Koteng til norsk TV2, og fortæller om sin første reaktion, da han hørte om historien:

- Min reaktion var, at dette har vi ikke brug for. Vi håber jo, at tingene skal blive bedre, og det har det også været i et stykke tid, siger Koteng.

Se også: Bille sigtet for vold mod politietSe også: Nicki Bille vil i fokus for det positive

Nicki Bille var senest i vælten, da han i september sidste år gik amok på baren 'Three Lions', hvor han smadrede et ølglas og spyttede på en ansat. Det gav ham en bøde på 10.000 kroner, ligesom han måtte ud og undskylde offentligt.

Samtidig blev han også sat i behandling af Rosenborg, så han kunne få styr på temperamentet. Hjælpen fra klubben kom dog også med en advarsel om, at det var sidste advarsel, og at næste gang var det ud.

Se også: Rosenborg sender Nicki Bille i terapiSe også: Nicki Bille taget til nåde i Norge

Nicki Bille har ikke haft lyst til at kommentere sagen, men hans advokat Peter Berg siger, at han på ingen måde kan nikke genkendende til sagsfremstillingen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Københavns Politi:

- Vi kan bekræfte, at vi har været ude til en sag om gadeuorden på nævnte adresse, siger presseansvarlig Lars Krabbe, der ikke ønsker at udtale sig yderligere lige nu.

Klubformand Ivar Koteng vil dog ikke sige, hvad sagen kan ende med at få af konsekvenser, da han endnu ikke har det fulde overblik.

- Sagen er meget ny for mig, siger han.

Se også: Rasende Nicki Bille river trøjen i stykkerNicki Bille i landsholdstrøjen (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Ekspert: Så hårdt kan Bille straffes

0 kommentarer
Vis kommentarer