Rosenborg-anfører: Bille skal behandles fair

Tore Reginiussen har været i kontakt med Nicki Bille efter dennes batalje med politiet torsdag nat.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Ledelsen i den norske fodboldklub Rosenborg er ved at undersøge, hvad der skete med Nicki Bille, da den danske angriber natten til fredag blev anholdt af politiet i København.

Rosenborg-anfører Tore Reginiussen, som har været i kontakt med sin danske holdkammerat, håber, at angriberen får en fair behandling af klubbens ledelse.

- Jeg tror, at det er fint at få lidt ro på og få brugt tiden på at finde ud af, hvad der er sket. Og at der er en ordentlig og retfærdig behandling, siger den tidligere OB'er til VG.

Se også: 'Sandheden om Bille kommer frem'

Billes fremtid i Rosenborg er usikker efter episoden, som førte til, at Bille i første omgang blev vraget til mandagens Tippeliga-kamp mod Bodø/Glimt.

Bille er sigtet for vold mod tjenestemand, fordi han i forbindelse med anholdelsen bed en politibetjent i armen.

Angriberen har via sin advokat Peter Berg udtalt, at han ikke kan genkende politiets fremstilling af sagen.

Se også: Medie: Dramatisk video af Billes anholdelse

Sagen kan blive alvorlig for Bille, da det ikke er første gang, at han som Rosenborg-spiller kommer i klammeri med politiet.

Sidste efterår blev Bille anholdt af politiet i Trondheim efter en bytur, hvor han på en bar smadrede et glas, spyttede efter en ansat og slog ud efter forbipasserende efter at være blevet bortvist fra stedet.

Rosenborg gav Bille en skriftlig advarsel for den sag. Klubbens sportslige leder, Erik Hoftun, undersøger den nye sag og er i den forbindelse rejst til København.

0 kommentarer
Vis kommentarer