Bille-afgørelse under opsejling efter agentmøde

Rosenborgs ledelse sad i aftes i møde med Nicki Billes agent Nikola Juric, der er i Trondheim for at være omkring sin skandaleombruste klient. Klubbens afgørelse i sagen nærmer sig

Nicki Bille står foran en afgørende periode i sit fodboldliv. (Foto: Jens Dresling)
Nicki Bille står foran en afgørende periode i sit fodboldliv. (Foto: Jens Dresling)

Nicki Bille var i byen i København i påsken, og det endte med et møde med ordensmagten og en sigtelse for at have bidt en politimand.

Rosenborg har siden holdt ham væk fra både kamp og træning, og nogle norske fodboldiagttagere mener sågar, at nok er nok, og at Rosenborg bør ophæve kontrakten med den danske angriber.

Se også: Eks-topdommer: Hjælp Nicki Bille

Klubbens ledelse har da også lagt op til, at der skal falde en form for straf, idet Bille er blevet holdt væk fra træningsanlæg og presse. I går gik ledelsen så i møde med Billes agent Nikola Juric, der er kommet til Trondheim for at være omkring sin klient i en svær tid.

Mødet varede halvanden time og kan være medvirkende til en snarlig officiel udmelding fra Rosenborg, og den ventes at komme i dag og allersenest i morgen.

Se også: Bille fjernet fra Rosenborg-trup

- Vi har snakket rigtig meget med Nicki på det sidste, og det her møde repræsenterede sådan set ikke ret meget nyt. Men det var godt at få en lang snak, siger Rosenborg-sportsdirektør Erik Hoftun til Adresseavisen.

- Agenten er kommet til Trondheim for at være omkring Nicki i de her dage. Derfor var det godt for os også at møde ham.

Se også: Ven står frem: Pludselig gav de Bille peberspray

Rosenborg-chefen understreger desuden, at klubben har bedt det danske politi om oplysninger i sagen, men at de ikke har fået det, de har bedt om.

0 kommentarer
Vis kommentarer