Nicki Bille får alkoholforbud i Rosenborg

Som Ekstra Bladet tidligere kunne afsløre, får Nicki Bille lov til at fortsætte i Rosenborg, men kun under visse betingelser

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Tidligere i dag kunne Ekstra Bladet fortælle, at Nicki Bille får lov til at forstætte sin karriere i norske Rosenborg på trods af sin anholdelse natten til langfredag i København, hvor han angiveligt bed en betjent, ligesom han skulle have lagt en snotklat inde i politibilen. Det resulterede i en sigtelse for vold mod tjenestemand i funktion.

Anholdelsen skulle have været ganske voldsom, men to seperate videoer viser, at Nicki Billes version af hændelser den pågældende nat er langt tættere på virkeligheden. Videoerne har ledelsen i Rosenborg set, og de har derfor valgt at lade den kontroversielle dansker fortsætte i klubben.

Se også: Bille får lov til at blive i Rosenborg

Men der er nu stillet betingelser fra Rosenborgs side i forhold til Nicki Billes ansættelse.

- Vi har set to videoer af episoden og snakket med Nickis advokat og agent. Vi har også talt med politiet i København, så vi har fået et godt billede af, hvad der er sket. Vi har ingen grund til ikke at tro på Nickis version begivenhederne, sagde sportschef i Rosenborg Erik Hoftun på et pressemøde i Trondhjem.

- Vi har aftalt en plan med Nicki. Han får et totalt alkoholforbud, og han skal lave samfundstjeneste.

Se også: Norske medier: Bille-agent kræver svar fra Rosenborg

Nicki Bille skal også fortsætte på sit Anger Management-forløb.

- Jeg er ked af at være havnet i denne situation. Jeg tager fuldt ansvar for episoden, men jeg vil ikke kommentere på selve peisoden i København. Det er et anliggende for min advokat, sagde Nicki BIlle på pressemødet.

Se også: Eks-topdommer: Hjælp Nicki Bille

Han fik dog lige nævnt, at han føler sig uskyldig i anklagerne imod ham.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på træningsbanen i morgen og spille på Lerkendal for vores fantastiske fans.

- Jeg vil også gerne rose mig selv for at tage tingene på den måde, som jeg har gjort. Det gør, at jeg kan præstere bedst muligt, sagde Bille også.

Nicki Bille kan stadig nå at få en dom, og skulle det ske, så vil Rosenborg forholde sig til sagen på ny.

0 kommentarer
Vis kommentarer