Nicki Bille efter comeback: Var ny dreng i klassen

Det var en glad Nicki Bille Nielsen, som fik lov at deltage i fredagens træning for sin norske klub Rosenborg

Nicki Bille var fredag med til Rosenborgs træning. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Nicki Bille var fredag med til Rosenborgs træning. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Nicki Bille har fået en chance til. En mulighed for at gøre sig gældende på grønsværen i stedet for i nattelivet.

Første akt i det kapitel, der for den omdiskuterede angribers vekommende forhåbentlig skal ende med spilletid og succes i den norske Tippeliga, tog sin begyndelse fredag.

Her trænede Rosenborg-angriberen igen med resten af truppen efter en kaotisk uge, hvor pressemøder og politirapporter har fyldt kalenderen for den danske landsholssspiller.

Se også: Bille får lov til at blive i Rosenborg

Ikke overraskende var Bille derfor spændt på mødet med holdkammeraterne til dagens sportslige aktivitet i Trondheim, men det hele gik godt.

- Det var lidt som at være den nye dreng i klassen, men der gik to minutter, så var alt, som det plejer. Der var god stemning, og holdkammeraterne har taget det meget fint, siger Nicki Bille til klubbens hjemmeside.

I påsken blev Nicki Bille anholdt i det indre København, og den sag har holdt ham ude af træning og kamp i en uge. Torsdag tog Rosenborg-ledelsen Nicki Bille til nåde, men tildelte ham et forbud mod at drikke alkohol.

Se også: Nu klager Nicki Bille over politiet

Nicki Bille har hævdet, at han ikke var beruset, og at politiet behandlede ham dårligt, men han ville ikke sige mere om sagen ved fredagens træning.

- Nu stillede jeg op for alle, der ville snakke med mig, torsdag, så jeg har sagt, hvad der skulle siges. Nu håber jeg på ro før kampen på søndag, som jeg har fokus på, siger Nicki Bille.

Se også: Nicki Bille: Jeg har ikke et alkoholproblem

Rosenborg tager imod Brann søndag klokken 18, og det er endnu uvist, om Nicki Bille bliver udtaget og skal i aktion i den Tippeliga-kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer